shes troje

Emri Kontaktues: obrad | Çmimi: 000€ | Qyteti: Gjakovë | Telefoni: 0652464642 | Data e Publikimit: 23.06.2014

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Shes troje siperfaqe 5,75 hektar, cila gjindet ndermjet fshatrave Lugbunar edhe Bec, komuna e Gjakoves, 4-5 km larg qutetit, nga ona e majtes del ne rrugen magjistral Gjakove-Rakovine-Prishtin dhe gjat pronit-lumit Becit. Përshtatshme për banim edhe biznis.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 7 + 8 =