shes troje ne Gjakovë

Emri Kontaktues: Obrad | Çmimi: 00000€ | Qyteti: Gjakovë | Telefoni: +381652464642 | Data e Publikimit: 19.08.2017

shes troje ne Gjakovë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Shesë troje ndermjet fshatrave Lugbunar dhe Bec, komuna e Gjakovës, prej qutetit larg 4-5 km, siperfaqe 5 hektar dhe 75 ari, me nji pjes del në rrugen magjistral Gjakovë-Rakovinë-Prishtinë dhe ne pronin e Becit. Eshte pershtatshem per banim, biznis dhe bujqesi.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 6 + 4 =