Shes Urgjent Daewoo Matiz / Çmimi 1000 euro

Emri Kontaktues: shpetim | Çmimi: 1000€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044 417 623 | Data e Publikimit: 15.04.2014

Shes Urgjent Daewoo Matiz / Çmimi 1000 euro

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Shes Daewoo Matiz me çmim shumë të volitshëm për shkaqe urgjente. Makina është RKS dhe është në Kosovë nga viti 2008.

Është shumë ekonomike. Hargjon 3.7 litra në 100 km distancë.

Çmimi i makinës është 1750 euro – mirëpo, për shkak se më duhet ta shes patjetër, atëherë unë po i cek disa nga veçoritë e makinës të cilat i marr unë përsipër.

Këto janë shumat të cilat unë i zbres nga çmimi:

Regjistrim 210 euro
Denim 8 muaj – 200 euro
Rregullim i Bravës 25 euro
Koka e timonit 70 euro

Gjithsejt janë 505 euro shuma që hiqet nga 1500 euro, dhe çmimi përfundimtar është 1000 euro.

Prap themi që makina shitet për shkaqe urgjente.

044 417 623

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 1 + 3 =