Shes zerim profesional per DJ & Live

Emri Kontaktues: Arsim Shabani | Çmimi: 3500€ | Qyteti: Gjakovë | Telefoni: +377 44 626 879 | Data e Publikimit: 16.03.2017

Shes zerim profesional per DJ & Live Shes zerim profesional per DJ & Live Shes zerim profesional per DJ & Live Shes zerim profesional per DJ & Live

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

2 Basbina 18″ 4 OHM JBL MPro Made in USA;
2 Satelita 15″ 8 OHM JBL MPro Made in USA;
2 Satelita 15″ 3 Sistem 500-1000 Watts;
2 Satelita 12″ 300 Watt – Te kombinuar. Kutiat Max, pjeset Ev;
1 Slave Behringer EP 4000-2×2000 Watts Made in USA;
Si dhe te gjitha kabllat e pajisjeve
(Te gjitha pajisjet jane ne gjendje te rregullt dhe te gatshme per pune)

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 3 + 6 =