Shesim Trollin në Lagjën Barlovac, në Graçanicë

Emri Kontaktues: Nazmi KADRIU | Qyteti: Prishtinë | Lagjja: Barlovac | Telefoni: 044 146 498 | Data e Publikimit: 06.05.2014

Shesim Trollin në Lagjën Barlovac, në Graçanicë Shesim Trollin në Lagjën Barlovac, në Graçanicë Shesim Trollin në Lagjën Barlovac, në Graçanicë Shesim Trollin në Lagjën Barlovac, në Graçanicë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Shesim truallin afër qytetit të vjetër të Ulpianës.

Shesim truallin në lagjen Barlovac të Graçanicës, afër qytetit të vjetër të Ulpianës. Trualli ka 27.64 ari. Gjindet afër ish deposë ushqimore, ngjitur me truall gjendet një qerdhe për fëmijë.

Trualli ka dokumentacion të rregullt, pronari është shqiptar.
Të bashkangjitur keni foton nga sateliti dhe fotot e bëra në vend te parcella.

Në anën veriore gjindet rryga kryesore Prishtinë-Gjilan përafërsisht 500metra kurse në anën jugore aktualishtë gjendet një fushë e gjelbërt me livadhe dhe aktualishtë pa ndërtime. Trualli ka çmimin : 4′900.00.- euro për ari.

Email adresa për kontakt: [email protected]

Telefon numri për kontakt: 044 146 498

Me nderime, Nazmi Kadriu

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 4 + 0 =