SHITEN BANESAT

Emri Kontaktues: Edita | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: +377 44 124 505 | Data e Publikimit: 18.10.2014

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Shitën 4 (katër banesa ) në kompleksin Dardha afër stacionit të Autobusave në Prishtinë , banesat Hyrja D3-Kati V me sipërfaqe 100.21m2 , Kati VI me sipërfaqe 100.21 m2 dhe Hyrja D2 Kati V me sipërfaqe 100.21m2 dhe Kati VI me sipërfaqe 100.21m2. Banesat posedojne leje ndertimi . Çmimi me marrëveshje
.
Banesa Hyrja D3 Kati V – ka këtë renditje : Koridori , Dhoma dites + kuzhina + trapezari , loxhe , dhome fjetje , banjo , toalet , gardërobe , dhome fjetjeje , loxhe . B15
Banesa Hyrja D3 Kati VI – ka ktë renditje : Koridori , Dhoma dites + kuzhina + trapezari , loxhe , dhome fjetje , banjo , toalet , gardërobe , dhome fjetjeje , loxhe . B18
Banesa Hyrja D2 Kati V – ka këtë renditje : Koridori , Dhoma dites + kuzhina + trapezari , loxhe , dhome fjetje , banjo , toalet , gardërobe , dhome fjetjeje , loxhe . B16
Banesa Hyrja D2 Kati VI – ka këtë renditje : Koridori , Dhoma dites + kuzhina + trapezari , loxhe , dhome fjetje , banjo , toalet , gardërobe , dhome fjetjeje , loxhe . B13
Numër kontaktues : 038 220 434 044 124 505 044 554 454

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 1 + 9 =