Shiten dy kulme te shtepive

Emri Kontaktues: Hakifi | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: +38344153806 | Data e Publikimit: 10.02.2018

Shiten dy kulme te shtepive dhe shume çka tjeter
Per shkak te dhenjes se shtepive per ndertim te larte, beje shitjen e dy kulmeve te shtepive dhe shume çka tjeter me çmim te volitshem
Produkti Çmimi (€ )
• Dy kulme te shtepive (te dy kulmet se bashku) … 1200
• Nxemje qendrore (radiator dhe elemente tjera percjellese) shume e ruajtur 50 % e çmimit te tregut
• Dritare dhe dyer te durit te Lesnes shume te ruajtura…50 % e çmimit te tregut
• Kuzhine . …………………………………………………marreveshje
• Banjo……………………………………………………marreveshje
• Rrjeti elektrik…………………………………………….marreveshje
• Rezervar uji 1000 L……….. …………………………. 100
• Dere e hyrjes e aluminit (shume kualitative……… 400
• Rrethoje te oborrit etj..……………………….… marreveshje
P.S. Produktet mund te shiten (blehen) se bashku ose te ndara sipas nevojes. Per blerje te te gjitha produkteve nga nje person, ka zbritje ne total 10 %.

Pronar: Hakif Thaqi nr.tel.+37744153806 (Vala, Viber, WhatsApp). Email adresa: [email protected]
Adresa: Rruga Ukshin Kovaqica, Mati I, Prishtine.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 1 + 5 =