SHITEN PAISJET PËR SHTALLA PËR LOPË QUMËSHTORE APO TRASHJEN E VIÇAVE

Emri Kontaktues: Sylejman | Qyteti: Ferizaj | Telefoni: +377 44 111 287

SHITEN PAISJET PËR SHTALLA PËR LOPË QUMËSHTORE APO TRASHJEN E VIÇAVE

Paisjet janë për SHTALLË për 10 krerë LOPË QUMËSHTORE apo për TRASHJEN E 10 krerë VIÇAVE dhe përbëhen nga Gypa Vertikal në formë të germs “h” , Gypa Horizontal me lidhëse, Kova të Ujit. Lidhëse të ndryshme, Zingjirë etj.
Paisjet janë në gjendje të shkëlqyeshme.
ÇMIMI I VOLITSHEM
Telefoni për Kontakt : 044 111 287

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 2 + 7 =