Shitet toka ne Gjilan

Emri Kontaktues: Hajrush | Çmimi: 80.000€ | Qyteti: Gjilan | Telefoni: 044-369-858

Toka gjindet ne Rr. Metush Krasniqi (Rruga Qarkore) ne afersi te gurthyesit dhe Fakultetit Fama. Nese doni qe me detajisht te shikoni se ku gjindet, une e kam kopjuar linkun i cili tregon permes Google Map se ku eshte lokacioni. Vetem e kopjoni kete link dhe e hapni ne nje faqe te re ku mund te shihni harten.

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Gnjilane,+Kosovo&daddr=Bujanoc%C3%AB+25-2,+Central+Serbia&geocode=&hl=en&mra=ls&sll=42.460434,21.57393&sspn=0.177299,0.307274&ie=UTF8&ll=42.476228,21.47177&spn=0.011078,0.019205&z=16

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 8 + 0 =