Shitet Tokë në fsh Jezerc, Shumë Lirë dhe Mirë !!!

Emri Kontaktues: Selim Shabani | Qyteti: Ferizaj | Telefoni: 044 694 141 | Data e Publikimit: 22.07.2014

Shitet  Tokë në fsh Jezerc, Shumë Lirë dhe Mirë !!! Shitet  Tokë në fsh Jezerc, Shumë Lirë dhe Mirë !!! Shitet  Tokë në fsh Jezerc, Shumë Lirë dhe Mirë !!!

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Mirëdita të nderuar Kliente

Shesim Tokë në Fsh Jezerc, Komuna e Ferizajt me të gjithë Infrastrukturen për Jetes.Uj.Rrymë. Rrugë. Telefoni.Ski Lifti. etj.
Toka është pronë private dhe është shumë e përshtatshme për të ndërtuar Villa, dhe objekte tjera atraktive, për rekreacionin tuaj…
Toka ndahet me parcella, minimumi 3 ari..dhe më shumë….dhe ka filluar të shiten, të gjithëa. Dokumentacioni është në gjendje të rregullt dhe është prone Shqiptari.
Gjithashtu jemi të interesuar të diskutojme ndërtimin e 3 villave me marreveshje, kompenzim me toke, mos harroni zona ku shitet është prone private, dhe tokat jan në shitje e sipër.
Gjithashtu bëjmë kompenzimin e tokes me material ndertimor për shtëpi
Ju Mirepresim, dhe ju pershëndesim, presim bashkëpunimin tuaj
Ju Ftojme që të vizitoni, ose presim telefonatat e tua të nderuar Kliente.

Personi Kontaktues është :
Selim Shabani
Tel Kontaktues është :
(+377) 044 694 141

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 9 + 1 =