shofer, dado, kuzhinier dhe infermiere të nevojshme urgjentisht në shtëpinë tonë.

Emri Kontaktues: Rulis | Çmimi: 4800€ | Qyteti: Gjilan | Telefoni: 654670981 | Data e Publikimit: 13.06.2018

shofer, dado, kuzhinier dhe infermiere të nevojshme urgjentisht në shtëpinë tonë.

 
Ne jemi një familje e bukur që aktualisht kërkon shërbimet e shërbëtorëve të shtëpisë në shtëpinë tonë për t’u kujdesur për fëmijët e mi të madh dhe babanë tim që kanë diabet të tipit 2.
ne kemi nevojë urgjente për punëtorët e mëposhtëm
AU PAIR
dado
kujdestar
portier shtëpie
shofer
infermiere
SHEF
rojë
pastruese
njeriu i oborrit
mekanik
Shënim para se të kontaktoni: Kjo punë ndodhet jashtë vendit
kontrata: me orar të plotë
Paga: Mirë
Meshkujt dhe femrat kanë të drejtë
Aplikuesi i besueshëm duhet të aplikojë me rimarrje të plotë për rishikim, vetëm aplikantët e interesuar të gatshëm për të udhëtuar me një pasaportë të vlefshme duhet të kontaktojnë.
Të fala
Ines

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 8 + 9 =