Shpalljet për Tjetër
iRent – Makina me Qera – Rent a Car Albania
iRent – Makina me Qera – Rent a Car Albania
$13TjetërAlbanik
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Makina me Qera ne Tirane Shqiperi nga 13 Euro te iRent. Automjete te Reja me Siguracion te Plote, Km Pa...
isa elektronik
isa elektronik
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Isa Elektronik Elektro Instalues Bën instalimin e rrymes elektrike në: -Objekte banimi -Ndertesa...
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV  TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE  SHKALLEVE  LYRJEN E SHTEPIJAV
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE SHKALLEVE LYRJEN E SHTEPIJAV
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.FIRMA GASHI NE SELI NE ANCONA TE ITALIS SI DHE NE TER KOSOVEN BEJM RREGULLIMIN E OBORREVE ME KUBZA KOCKA...
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV  TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE  SHKALLEVE  LYRJEN E SHTEPIJAV
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE SHKALLEVE LYRJEN E SHTEPIJAV
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.FIRMA GASHI NE SELI NE ANCONA TE ITALIS SI DHE NE TER KOSOVEN BEJM RREGULLIMIN E OBORREVE ME KUBZA KOCKA...
shes laminat gjerman 8.3 mm..qmimi mjaft i volitshem
TjetërGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.laminati asht gjerman edhe kualitativ
Eskavator Macmoter tipi M6 R 3861 CCM 50
Eskavator Macmoter tipi M6 R 3861 CCM 50
TjetërTherandë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Eskavator me Goma i perdorur marka Macmoter tipi M6 R 3861 CCM 50 KW , ulse 1 ngjyra e Kalter Viti I...
PIRUN DIESEL I  PËRDORUR
PIRUN DIESEL I PËRDORUR
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.PIRUN DIESEL I PËRDORUR Tipi i makinerisë : Detas SH25 TË DHËNAT BAZË TË NJË PIRUNI: Pirun nafte me...
PIRUN NAFTE
PIRUN NAFTE
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.PIRUN DIESEL I PËRDORUR Tipi i makinerisë : OM D18 TË DHËNAT BAZË TË NJË PIRUNI: Pirun nafte me...
PIRUN NAFTE
PIRUN NAFTE
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.14. PIRUN NAFTE I PËRDORUR Tipi i makinerisë : YALE V2970 Matrikull: CF0777 TË DHËNAT BAZË TË NJË...
TRASPALETE ELEKTRIKE
TRASPALETE ELEKTRIKE
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.TRANSPALETE ELEKTRIKE Tipi i makinerisë : YALE MS 14_42 Matrikull : B852X01726Y TË DHËNAT BAZË TË NJË...
PIRUN ELEKTRIK
$5500TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pirun elekrik, modeli E 30 N, tipi OM, i perdorur Pesha ngritese 3000 kg Lartesia ngritese e kollones...
PIRUN ELEKTRIK
PIRUN ELEKTRIK
$2800TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pirun elektrik CESAB, ECO/D20,2 , i perdorur Pesha ngritese 2000 kg Lartesia ngritese e kollones tripleks...
PIRUN ELEKTRIK
PIRUN ELEKTRIK
$4500TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pirun elekrik, modeli E 20 N, tipi OM, i perdorur Pesha ngritese 2000 kg Lartesia ngritese e kollones...
PIRUN ELEKTRIK
PIRUN ELEKTRIK
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pirun CESAB, ECO/KD 16.1 i perdorur Pesha ngritese 1600 kg Bateria 48 Volt Lartesia ngritese e kollones...
PIRUN ELEKTRIK
PIRUN ELEKTRIK
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.2. Pirun elekrik, modeli ET 1800,PGS, i perdorur Pesha ngritese 1800 kg Lartesia ngritese e kollones...
TRANSPALET ELEKTRIKE
TRANSPALET ELEKTRIKE
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Transpalet elektrike ICEM, modeli TE 13/550 Lartesia e kollones 5500mm Bateria 24 Volt, 2 stabilizatore...
PIRUN DIESEL I RI
PIRUN DIESEL I RI
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më..Pirun XD 25, Diesel, tipi OM, ekspozimi ne panairin e fundit. Pesha ngritese 2500 kg Lartesia ngritese e...
PIRUN ELEKTRIKE
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pirun elekrik, modeli E 30 N, tipi OM, i perdorur Pesha ngritese 3000 kg Lartesia ngritese e kollones...
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
embelsir BAKLLAVA
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.BEJM BAKLLAVA ME POROSI ,QMIMI SIPAS MARVESHJES ,044908483