Shpalljet për Tjetër
Kurs per art figurativ
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kurs per pikture dhe vizatim per te gjitha grupmoshat. www.meritajaha.com
Jakne per Motorra
$110TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shesh Jaknen e Motorrave Te Importuar nga Gjermania. ngjure e Kuqe ne te Zeze.