Shpalljet për Elektronikë

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€60000000TjetërGjakovë

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€600000KompjuterëViti

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€600000Kamera DigjitaleDrenas

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€600000TjetërKaçanik

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€36000TjetërBurim

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€36000KompjuterëMitrovicë

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€60000000KompjuterëGjilan

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

oferta e kredisë për individët që kanë nevojë për financim

oferta e kredisë për individët që kanë nevojë për financim

€100Kamera DigjitaleKastriot

Asnjë hemos nuk merr një prestim prej 100,000 deri 100,000,000 në miniera të vetme. Askush nuk është invertido nga noche në mañana. Asnjë skuadër e verdhë el mismo día....

oferta e kredisë për individët që kanë nevojë për financim

oferta e kredisë për individët që kanë nevojë për financim

€100Kamera DigjitaleKastriot

Asnjë hemos nuk merr një prestim prej 100,000 deri 100,000,000 në miniera të vetme. Askush nuk është invertido nga noche në mañana. Asnjë skuadër e verdhë el mismo día....

oferta e kredisë për individët që kanë nevojë për financim

oferta e kredisë për individët që kanë nevojë për financim

€100TelevizorëDardanë

Asnjë hemos nuk merr një prestim prej 100,000 deri 100,000,000 në miniera të vetme. Askush nuk është invertido nga noche në mañana. Asnjë skuadër e verdhë el mismo día....

oferta e kredisë për individët që kanë nevojë për financim

oferta e kredisë për individët që kanë nevojë për financim

€100Kamera DigjitaleKastriot

Asnjë hemos nuk merr një prestim prej 100,000 deri 100,000,000 në miniera të vetme. Askush nuk është invertido nga noche në mañana. Asnjë skuadër e verdhë el mismo día....

oferta e kredisë për individët që kanë nevojë për financim

oferta e kredisë për individët që kanë nevojë për financim

€100Kamera DigjitaleKastriot

Asnjë hemos nuk merr një prestim prej 100,000 deri 100,000,000 në miniera të vetme. Askush nuk është invertido nga noche në mañana. Asnjë skuadër e verdhë el mismo día....

Oferta   kredisë

Oferta kredisë

€20000LaptopëAlbanik

Asnjë hemos nuk merr një prestim prej 100,000 deri 100,000,000 në miniera të vetme. Askush nuk është invertido nga noche në mañana. Asnjë skuadër e verdhë el mismo día....

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€600000000Video LojëraPrizren

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Canon EOS 5D Mark III me lente EF 24-105mm IS

Canon EOS 5D Mark III me lente EF 24-105mm IS

€800Kamera DigjitalePrishtinë

i ri Canon EOS 5D Mark III me lente EF 24-105mm IS me pajisje të plota dhe garanci 1 vjeçare, Skype: [email protected]

iphonx

iphonx

€900CelularëPrishtinë

iphon-x I ri I ardhur nga suedia

CUBOT DINOSAUR – SHITET

CUBOT DINOSAUR – SHITET

CelularëPrishtinë

Shitet Cubot Dinosaur ne gjendje perfekte, i perdorur pak muaj(9muaj). Telefoni eshte shum i ruajtur si dhe me xham mbrojtes dhe 2 fotrolla. Telefoni vi’e me...

FTESË PËR APLIKIM -Trajnime falas për ndërmarrësi

TjetërPrishtinë

D&D Business Support Center ofron mundësi trajnimi falas për ndërmarrësi, duke përfshirë modulet si:  Hyrje në ndërmarrësi,  Plan biznesi,  Marketing dhe ...

Në dispozicion për shitje Antminer D3 / L3 + / L3 / S9 me PSU

Në dispozicion për shitje Antminer D3 / L3 + / L3 / S9 me PSU

€1200KompjuterëAlbanik

Antminer D3, 15GH / s, X11 Dash Miner & PSU APW3 Antminer L3 + LTC miner 504MH / s Antinom S9 13 TH / S 16nm ASIC Bitcoin Miner APW3 ++ (PSU) Kontakt ose Mesazh në...

Iphone 6

Iphone 6

€199CelularëPrishtinë

Shitet Iphone 6 16GB Full Unlock ngjyre black silver. Telefoni eshte shume i ruajtur i ardhur nga Zvicrra. Telefoni vjen me mbrojtese, adapter origjinale dhe ndegjuese....