Shpalljet për Celularë
sony-erickson k800i
$95CelularëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.I Perdorur ne gjendje teknike te rregullt. apo nderroj me nje aparat digital.
shes blacberry
shes blacberry
$320CelularëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ne kuti pi anglis e kam pru, asht i ri , modeli ma i ri
Shes Celular Watch Mobile
Shes Celular Watch Mobile
$110CelularëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Eshtë Celular sikur or , vendoset ne dor . Me Touch screne , ( Me Kimik ) Bluetooth ndegjuse , Camer , MP3...
Shes  iPhone 3g   8GB
Shes iPhone 3g 8GB
$300CelularëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ky iPhone eshte i blere ne USA dhe eshte i perdorur vetem 7 muaj,permban aplikacione te ndryshme… Ne...
Nokia 6230i
Nokia 6230i
$25CelularëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes orgjentisht nokia me memori kart gjendje te regullt
shes nokia 6220 c
shes nokia 6220 c
CelularëFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.nokia sht shum i mire , ka kamer 5.0 pixels, ka kabllat per me lidh me tev , asht pi anglis ,punon shum mire,