Shpalljet për Kamera Digjitale
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000Kamera DigjitaleVushtrri
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000Kamera DigjitalePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Canon EOS 5D Mark III me lente EF 24-105mm IS
Canon EOS 5D Mark III me lente EF 24-105mm IS
$800Kamera DigjitalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.i ri Canon EOS 5D Mark III me lente EF 24-105mm IS me pajisje të plota dhe garanci 1 vjeçare, Skype:...
INCIZIM PROFESJONAL I DASMAVE…..
Kamera DigjitalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofert specjale gjat ketij sezoni per ju që dëshironi të keni ekip cilsor në incizimin dhe fotografimin...
SHITET
$50Kamera DigjitalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHITETE KAMER FOTO APARAT MP3 MICROFON TE GJITHA NE NJE VEND MODEL -VD TECH
Urgjent Kerkoj Banese Me Qera Per Te Huaj
$500Kamera DigjitalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Urgjent kerkoj banese me qera per te huaj, Banesa preferohet te jete ne lagjen Dardania, Pejton apo ne...
Lens per Foto-Video 360 shkall
Lens per Foto-Video 360 shkall
$765Kamera DigjitaleFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompanija Danek ofron shum gjera te mira e njera prej tyre eshte edhe kjo lens e ashtuqujtura ”...
shes Canon 10D
Kamera DigjitalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Aparatin Canon 10D, ne gjendje te rregullt pune. Aparati ka 2 objektiva 28-135mm dhe nje...
shes VIDEO KAMERA TE FSHEHTA  4GB ne forma te ndryshme
shes VIDEO KAMERA TE FSHEHTA 4GB ne forma te ndryshme
$100Kamera DigjitalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes VIDEO KAMERA TE FSHEHTA 4GB, ne forma te ndryshme forme lapsi,ore dore,shkrebze , i kom 7 lloj kamera etj