Shpalljet për Elektronikë
Apple iPhone XS 64GB = 400 EUR  ,iPhone XS Max 64GB = 430 EUR ,iPhone X 64GB = 300 EUR,Apple iPhone XR 64GB = 350 Euro  Whatsapp Chat : +27837724253
Apple iPhone XS 64GB = 400 EUR ,iPhone XS Max 64GB = 430 EUR ,iPhone X 64GB = 300 EUR,Apple iPhone XR 64GB = 350 Euro Whatsapp Chat : +27837724253
$300CelularëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Contact us via: EMAIL: [email protected] , EMAIL: [email protected] , Whatsapp Chat :...
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000KompjuterëBurim
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000TjetërF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000ElektronikëVushtrri
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Apple iPhone XS 430EUR Apple iPhone XS Max 550EUR iPhone X 350EUR Samsung S10 500EUR
Apple iPhone XS 430EUR Apple iPhone XS Max 550EUR iPhone X 350EUR Samsung S10 500EUR
$350CelularëKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Apple iPhone XS 430EUR Apple iPhone XS Max 550EUR iPhone X 350EUR Samsung S10 500EUR Ne jemi shitës të...
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000KompjuterëKlinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000ElektronikëGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000Kamera DigjitaleVushtrri
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Samsung Note 9,S9+,S9,WhatsApp +447841621748 Apple iPhone XS,Huawei,SONY
Samsung Note 9,S9+,S9,WhatsApp +447841621748 Apple iPhone XS,Huawei,SONY
$305CelularëF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Samsung Galaxy Note 9, S9+, S9 305 EUR WhatsApp +447841621748 Apple iPhone XS, XS Max, X, Huawei Ne jemi...
Apple iPhone XS Max,XS,X,8,WhatsApp +447841621748 Samsung Huawei Xiaomi
Apple iPhone XS Max,XS,X,8,WhatsApp +447841621748 Samsung Huawei Xiaomi
$355CelularëTherandë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Apple iPhone XS Max, XS, X, 8 Plus, 8, WhatsApp +447841621748 Samsung Huawei Xiaomi SONY Ne jemi shumicë e...
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000Kamera DigjitalePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Printer All in one Brother MFC-J6920DW
Printer All in one Brother MFC-J6920DW
$420KompjuterëGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Printer fotokopje All in one ( Print, Scan, Fotocopy, Fax, Color per Format A4 dhe A3 ) Brother...
Kerkoj shtepi per banim
$100TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam familjar punoj ne post jam zyrtar i Postes doganore kerkoj shtepi per banim mundsisht shtepi qe ti...
Canon EOS 5D Mark III me lente EF 24-105mm IS
Canon EOS 5D Mark III me lente EF 24-105mm IS
$800Kamera DigjitalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.i ri Canon EOS 5D Mark III me lente EF 24-105mm IS me pajisje të plota dhe garanci 1 vjeçare, Skype:...
iphonx
iphonx
$900CelularëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.iphon-x I ri I ardhur nga suedia
CUBOT DINOSAUR – SHITET
CUBOT DINOSAUR – SHITET
CelularëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Cubot Dinosaur ne gjendje perfekte, i perdorur pak muaj(9muaj). Telefoni eshte shum i ruajtur si dhe...
FTESË PËR APLIKIM -Trajnime falas për ndërmarrësi
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.D&D Business Support Center ofron mundësi trajnimi falas për ndërmarrësi, duke përfshirë modulet...
Në dispozicion për shitje Antminer D3 / L3 + / L3 / S9 me PSU
Në dispozicion për shitje Antminer D3 / L3 + / L3 / S9 me PSU
$1200KompjuterëAlbanik
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Antminer D3, 15GH / s, X11 Dash Miner & PSU APW3 Antminer L3 + LTC miner 504MH / s Antinom S9 13 TH / S...
Iphone 6
Iphone 6
$199CelularëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Iphone 6 16GB Full Unlock ngjyre black silver. Telefoni eshte shume i ruajtur i ardhur nga Zvicrra....