Shpalljet për Tjetër

Financimi i para garantuar 100% për personin e ndershëm që janë në nevojë me normë 2%: whatsapp – Viber 0022962002097 / E-mail: sanchezaline24@gmail.com

Financimi i para garantuar 100% për personin e ndershëm që janë në nevojë me normë 2%: whatsapp – Viber 0022962002097 / E-mail: [email protected]

€600000000TjetërPrishtinë

Financimi i para garantuar 100% për personin e ndershëm që janë në nevojë me normë 2%: whatsapp – Viber 0022962002097 / E-mail: [email protected]

Financimi i para garantuar 100% për personin e ndershëm që janë në nevojë me normë 2%: whatsapp – Viber 0022962002097 / E-mail: sanchezaline24@gmail.com

Financimi i para garantuar 100% për personin e ndershëm që janë në nevojë me normë 2%: whatsapp – Viber 0022962002097 / E-mail: [email protected]

€60000000TjetërGjilan

Financimi i para garantuar 100% për personin e ndershëm që janë në nevojë me normë 2%: whatsapp – Viber 0022962002097 / E-mail: [email protected]

Financimi i para garantuar 100% për personin e ndershëm që janë në nevojë me normë 2%: whatsapp – Viber 0022962002097 / E-mail: sanchezaline24@gmail.com

Financimi i para garantuar 100% për personin e ndershëm që janë në nevojë me normë 2%: whatsapp – Viber 0022962002097 / E-mail: [email protected]

€60000000TjetërMalishevë

Financimi i para garantuar 100% për personin e ndershëm që janë në nevojë me normë 2%: whatsapp – Viber 0022962002097 / E-mail: [email protected]

FTESË PËR APLIKIM -Trajnime falas për ndërmarrësi

TjetërPrishtinë

D&D Business Support Center ofron mundësi trajnimi falas për ndërmarrësi, duke përfshirë modulet si:  Hyrje në ndërmarrësi,  Plan biznesi,  Marketing dhe ...

Shes zerim profesional per DJ & Live

Shes zerim profesional per DJ & Live

€3500TjetërGjakovë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.2 Basbina 18″ 4 OHM JBL MPro Made in USA; 2 Satelita 15″ 8 OHM JBL MPro Made in...

Kerkojm Bashkbanues

TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme dy- tre bashkbanues, banesa gjendet , mbrapa Teatrit, te Kater Llullat, afer...

Body Massage Vende te Lira Pune

Body Massage Vende te Lira Pune

TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Body Massage – Prishtinë ofron pune për 6 masazhere (F) Adresa : Ahmet Krasniqi...

kerkoj masazhere

TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkojm masazhere ose praktikante me pagess..

ngjyra per printer

ngjyra per printer

€40TjetërFerizaj

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ngjyra origjinale per printer epson ne paketim origjinal

***** Phoenix Connections *****

***** Phoenix Connections *****

TjetërGjilan

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.***** Phoenix Connections ***** Tani edhe në rrethin tuaj Kompania Phoenix Connections ka...

Pelet

Pelet

TjetërPejë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.. Është i disponueshëm , praktik gjatë transportit ,ekologjik, ekonomik dhe i sigurtë....

Shitet Banes80m2 Kati i Parë+Lokali23m2+Garazha

€77000TjetërFerizaj

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Banesa 80m2 kati i parë i mobiluar + lokali 23m2+ Garazha. Mu para hyrjes kryesore...

Shes orë ne form unaze per femra

Shes orë ne form unaze per femra

€10TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes ore unaze ,ngjyre pembe, kaltert edhe e zezë. Shum elegante . WhatsApp...

Shes orë digjitale

Shes orë digjitale

€20TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten ore digjitale te reja paperdorur . WhatsApp : 044318630

Kurs per Matematike dhe Gjuhe Shqipe, klasa pare deri klasen e peste

Kurs per Matematike dhe Gjuhe Shqipe, klasa pare deri klasen e peste

TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mbaj kurs per ciklin e ulet nga klasa e pare deri ne klasen e peste te sh.fillore. Per...

Pisha Smarag deri 2.50 metra per vetem 10 euro!

Pisha Smarag deri 2.50 metra per vetem 10 euro!

€10TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.\”FidanishtjaBajra\” Shesim Pisha Smarag rreth 400 cop madhsia deri ne 2.50 dy...

Pisha Smarag deri 2.50 metra per vetem 10 euro!

€10TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.\”FidanishtjaBajra\” Shesim Pisha Smarag rreth 400 cop madhsia deri ne 2.50 dy...

Iventar per Beauty salon

Iventar per Beauty salon

TjetërFerizaj

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.iventar nga turkia me kualitet te lart .. jemi nga maqedonia Kumanova per me shum info me...

Kerkoj pune si shitese

TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj pune si shitese ne furre ose ne butik.

MOLER 0.50 m²

MOLER 0.50 m²

€0.50TjetërPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm sherbime te molerit:Ngjyrosje me polikolor ne mënyr profesionale pa pikur dyshemen...