Shpalljet për Banesa me Qera
Leshoje me qira banes 1 dhomeshe
Leshoje me qira banes 1 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 1 dhomeshe te mobiluar afer xhamis se llapit,kushte ideale per banim,Ngrohje...
Leshohet banesa me qira
$300Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet banesa me qira komplet e mobiluar , banesa ka 1 dhome gjumi , 1 sallon , 1 dhome bashke me kuzhine...
BASHKBANUESE
$55Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkojm 1 bashkbanuese jemi 3 te punesuara, banesa ka dy dhoma me nga 2 shtreter 2 ballkona kuzhina ndaras...
Leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 3 dhomeshe afer xhamis se llapit te mobiluar kushte ideale pwr banim.Tre...
leshoj banes 2dhomshe me qira e mobiluar
$200Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Banesa ka 2dhoma e Mobiliar.
Leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 3 dhomeshe afer xhamis se llapit te mobiluar kushte ideale pwr banim.Tre...
Leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 3 dhomeshe afer xhamis se llapit te mobiluar kushte ideale pwr banim.Tre...
Banesa me qera
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje bashkpunuese urgjent banesa gjindet ne lagjen e muhagjerve
Bashkëbanues
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkoje 2 bashkebanues mashkuj. Banesa gjendet ne lagjen Ulpiana, saktesisht pas lokalve të llesnës....
Kerkojmë urgjentisht nje ose dy cimere.
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojmë urgjentisht nje ose dy cimere. Mund te vendoset menjehere.(Ju lutemi na shkruani ne viber,ose mas...
ZYRE ME QIRA
$250Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LËSHOHET ZYRE ME QIRA NË QENDËR. RRUGA UÇK PËRBALLË RAIFFEISEN BANK. KATI PËRDHESË E LARTË (35...
Banes me Qira.(Preferohen Student/e)
$150Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Banesa gjendet ne katin e pare te shtepis, Gjindet afer Kolegjit Iliria. Prebehet prej 2 dhomave dhe nje...
Leshoj banes Garisonjer ne Ulpian Prishtine
$195Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj banes Garisonjer ne Ulpian Prishtine (nga 1 Nentorit eshte e lire 2016) Leshoj banes Garisonjer e...
Leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira banes 3 dhomeshe, 150 meter katror,tre ballkon,te mobiluar me kushte ideale pwr banim.Ngrohje...
Banese 1+1 dhomeshe me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Banesa ka 1 dhome gjumi dhe 1 kuzhine.Posedon nxemje qendrore funksionale gjate dimrit dhe eshte e mobiluar...
Banese 3+1 dhomeshe me qira
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Banesa ka 3 dhoma gjumi dhe 1 sallon e kuzhine te perbashket.Banesa eshte e mobiluar me nxemje qendrore...
Lëshojmë me qira Banesën 50 m2 te Komuna e vjetër e Prishtinës
Lëshojmë me qira Banesën 50 m2 te Komuna e vjetër e Prishtinës
$200Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lëshojmë me qira Banesën 50 m2 te Komuna e vjetër e Prishtinës kati i dytë një dhomë gjumi, një...
leshoje me qira banes 1dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira banes 1 dhomeshe,te mobiluar me kushte ideale pwr banim.Ngrohje qendrore, mjete te...
leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira banes 3 dhomeshe, 150 meter katror,tre ballkon,te mobiluar me kushte ideale pwr banim.Ngrohje...
leshoje me qira banes 1 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 1 dhomeshe te mobiluar afer xhamis se llapit,kushte ideale per banim,Ngrohje...