Shpalljet për Banesa me Qera
Banese me qera
$50Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj banes me qira per 5 studente femra. Banesa gjendet ne lagjen Pejton me sakte perballe Santes afer...
leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira banes 3 dhomeshe, 150 meter katror,tre ballkon,te mobiluar me kushte ideale pwr banim.Ngrohje...
leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira banes 3 dhomeshe, 150 meter katror,tre ballkon,te mobiluar me kushte ideale pwr banim.Ngrohje...
Leshoj me qera banesen ne Qender te kinemaja Abc-per student-e
$300Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Banesa posedon sallon e kuzhin,dy dhoma gjumi depoziti i obliguar
Leshoj me qera banesen afer menzes se studentve-te Raiffaisen bank
$300Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Banesa posedon sallon e kuzhin,dy dhoma gjumi depoziti i obliguar
Banes me qera per studente
$50Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj banes me qera per studente ne qender, 5 min nga fakulteti
leshoje me qira banes 1 dhe 2 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira banes 1 dhe 2 dhomeshe afer xhamis e llapit e mobiluar,me kushte ideale per banim 00377 44 115...
leshoje me qira banes 1 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira banes 1 dhomeshe afer xhamis e llapit e mobiluar,me kushte ideale per banim 00377 44 115 981 viber
leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira banes 3 dhomeshe afer xhamis e llapit e mobiluar,me kushte ideale per banim 00377 44 115 981 viber
Banes me Qira
$150Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Banes gjendet ne lagjen Bregi i diellit, te xhambazet after Kolegjit Iliria Eshte ne katin e pare. Prej 1-5...
Banes me qira
$220Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Banes me qira gjindet te mati 1 posedon dhom gjumi sallon me kuzhin ballkon e mobiluar
Leshoj banesen me qira per studente ne ulpiane
$250Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj banesen me qira per studente ne lagjen ulpaina te fontana, soliteri nr 1, kati i 7 dhe ashensori...
leshoje me qira banes 1dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 1 dhomeshe te mobiluar afer xhamis se llapit,kushte ideale per banim,Ngrohje...
leshoje me qira banes 2 dhomeshe
leshoje me qira banes 2 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 2 dhomeshe te mobiluar afer xhamis se llapit,kushte ideale per banim,Ngrohje...
leshoje me qira banes 3 dhomeshe
leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 3 dhomeshe te mobiluar afer xhamis se llapit,kushte ideale per banim,Ngrohje...
leshoje me qira banes 1dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 1 dhomeshe te mobiluar afer xhamis se llapit,kushte ideale per banim,Ngrohje...
leshoje me qira banes 2 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoje me qira banes 2 dhomeshe te mobiluar afer xhamis se llapit,kushte ideale per banim,Ngrohje...
60m2 1 dhom e fjetjes 1 sallon 1banjo ballkon kuzhin
60m2 1 dhom e fjetjes 1 sallon 1banjo ballkon kuzhin
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.banesa gjindet te santea te parkingu flamurtari
Leshoj me qera banesen afer menzes se studentve-te Raiffaisen bank
$300Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.banesa posedon sallon e kuzhin ,dy dhoma gjumi depoziti i obliguar
leshoje me qira banes 3 dhomeshe
leshoje me qira banes 3 dhomeshe
Banesa me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira banes 3 dhomeshe, 150 meter katror,tre ballkon,te mobiluar me kushte ideale pwr banim.Ngrohje...