Shpalljet për Dhoma për Studentë

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%..

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%..

€60000000Dhoma për StudentëPejë

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€60000000Dhoma për StudentëFerizaj

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Kerkojme bashkbanuese

€50Dhoma për StudentëPrishtinë

Kerkojme bashkbanuese ne lagjen e muhaxherve afer hotelit afa. Shtepia osht me hyrje te veqante per studentet, dy dhoma, banjo dhe kuzhin, me te gjitha kushtet e nevojshme....

Leshoj katin e shtepise me qera per femra

€00Dhoma për StudentëPrishtinë

Leshoj dhoma me qera per femra afer ambasades zvicrrane, me kushte dhe cmim te volitshem. Per info shtese ju lutem kontaktoni nr 044344910 ose ne viber +38344344910.

Ofroj banese me qera per vajza studente

Dhoma për StudentëPrishtinë

Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) .
Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant uj 24 ore si dhe nxemja qendrore GRATIS !!
Shtepia gjendet ne...

Vende te lira me qera per vajza- Studente

€50Dhoma për StudentëPrishtinë

Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) .�Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant uj 24 ore si dhe nxemja qendrore GRATIS !!�Shtepia gjendet ne...

Vende te lira me qera per studente – vajza

€45Dhoma për StudentëPrishtinë

Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) .
Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant uj 24 ore si dhe nxemja qendrore GRATIS !!
Shtepia gjendet ne...

Dhome me qera, nje vend i lire (per femra) , Lakrishte, Prishtine

Dhome me qera, nje vend i lire (per femra) , Lakrishte, Prishtine

€45Dhoma për StudentëPrishtinë

Momentalisht kemi nje vend te lire , vlen vetem per femra, adresa ne lakrishte te pro credit banka kati 10 (me lift) , Qmimi 45 euro+ rryma (per person) e cila pjestohet me...

Dhoma te lira per vajza-studente

€50Dhoma për StudentëPrishtinë

Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) .
Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me kuzhin te veqant uj 24 ore si dhe nxemja qendrore GRATIS !!
Shtepia gjendet ne...

Kerkoje bashkbanuese

Dhoma për StudentëPrishtinë

Kerkoje bashkebanuse (femer) studente apo te punesuar. Shtepia gjindet mbi ambasaden zvicrrane (afer hotel Afa). Per me shume detaje nr i tel i pronarit 044344910 (viber).

Kerkoje bashkebanuese

€50Dhoma për StudentëPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoje bashkebanuese ne lagjen e muhaxhereve afer hotelit “Afa” . Kushtet per...

Ofroj dhoma te lira me qera per vajza – studente

€55Dhoma për StudentëPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) .
Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me...

Dhoma te lira per vajza studente

€55Dhoma për StudentëPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) .
Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me...

Kerkojme bashkebanuese ne lagjen e muhaxhereve

€00Dhoma për StudentëPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme bashkebanuese (femra) Shtepia gjendet afer hoteli AFA. Kushtet jane shume te mira...

Leshoj me qera dhome per studente

Leshoj me qera dhome per studente

€00Dhoma për StudentëPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj dhoma me qera afer ambasades zvicrrane me kushte dhe cmim shume te volitshem, per...

Dhome me qera

€50Dhoma për StudentëPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj bashkebanuese(preferohet studente e fakultetit te mjekesise), banesa e avni...

Ofroj dhoma te lira me qera per vajza – studente

€50Dhoma për StudentëPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) .
Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me...

Ofroj dhoma me qera per studente (vajza )

€50Dhoma për StudentëPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me...

Dhoma te lira per vajza studente

€50Dhoma për StudentëPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me...

Ofroj dhoma me qera per studente (vajza )

€50Dhoma për StudentëPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm dhoma me qera per studente (vajza) . Shtepia posedon te gjitha kushtet per banim me...