Shpalljet për Lokale me Qera
Jepet objekti me qera ne qender te Prishtine te qafa
$15000Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jepet objekti me qera ne qender te Prishtine te qafa. Objekti ka 2200m2. Objekti eshte ne rrugen kryesore e...
Jepet objekti me qera ne qender te Prishtines afer komunes se vjeter.
$1800Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Jepet objekti me qera ne qender te Prishtines afer komunes se vjeter. Objekti ka 270m2. Eshte e tera e...
Jepet objekti me qera me madhesi sipas deshires se klientit.
$16Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jepet objekti me qera me madhesi sipas deshires se klientit. Objekti mund te ndahet prej 100m2 ne 200m2...
Jepet banesa me qera per lokal, zyre ne qender te Prishtines rruga e Garibaldit.
$1000Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jepet banesa me qera per lokal, zyre ne qender te Prishtines rruga e Garibaldit. Banesa ka 3 njesi, banjon...
Leshet banesa me qera per zyre ne Ulpiane te Simfonia
$350Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshet banesa me qera per zyre ne Ulpiane te Simfonia ne perdhese. Cmimi 350 euro
Leshohet objekti me qera ne qender te Prishtines
$15000Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jepet objekti me qera ne qender te Prishtine te qafa. Objekti ka 2200m2. Objekti eshte ne rrugen kryesore e...
Leshohet objekti me qera per zyre permbi Mega sport.
$600Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet objekti me qera per zyre permbi Mega sport. Objekti ka 200m2 ne dy kate te shtepise. Ka 6 dhoma...
Leshohet lokali me qera permbi Mega sport.
$250Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet lokali me qera permbi Mega sport. Lokali eshte ne rrugen kryesore. Ka 30m2 dhe ka wc. Cmimi...
Leshojm me qera Lokalin ne Ulpian perball QKUK
$400Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshojm me qera Lokalin ne Ulpian perball QKUK-se ka 50 m2 me pamje nga rruga kryesore nga Konviktet per te...
Leshet banesa me qera per zyre ne Ulpiane
$350Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshet banesa me qera per zyre ne Ulpiane te Simfonia ne perdhese. Deri me tani ka punuar si zyre e nje...
Leshohet lokali me qera ne qender mbrapa teatrit
$400Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet lokali me qera ne qender mbrapa teatrit afer TEB Bankes. Lokali ka 65m2 dhe eshte e gateshme per...
Leshohet zyrja me qera ne qender te Prishtines
$500Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet zyrja me qera ne qender te Prishtines te Sheshi nena Tereze. Cmimi 500 euro
Jepet objekti me qera ne qender te Prishtine
$15000Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jepet objekti me qera ne qender te Prishtine te qafa. Objekti ka 2200m2. Objekti eshte ne rrugen kryesore e...
Jepet objekti me qera ne qender te Prishtines
$1800Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jepet objekti me qera ne qender te Prishtines afer komunes se vjeter. Objekti ka 270m2. Eshte e tera e...
Jepet objekti me qera me madhesi sipas deshires se klientit.
$16Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jepet objekti me qera me madhesi sipas deshires se klientit. Objekti mund te ndahet prej 100m2 ne 200m2...
Jepet banesa me qera per lokal, ne rrugen e Galibardit
$1000Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jepet banesa me qera per lokal, ne rrugen e Galibardit ne qender te Prishtines. kati i pare me pamje dhe...
Leshohet banesa me qera ne qender te Prishtines te hotel Grandi.
$900Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet banesa me qera ne qender te Prishtines te hotel Grandi. Eshte ne katin perdhese me 3 njesi dhe...
Leshohet banesa me qera ne qender te Prishtines te hotel Grandi
$900Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet banesa me qera ne qender te Prishtines te hotel Grandi. Eshte ne katin perdhese me 3 njesi dhe...
Lokale me qira
$250Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj 2 lokale me qira ne lagjen Bregu i Diellit afer pizzeria Napoli. Lokalet kane nga 22m2 dhe jane me...
Leshoj lokalin me qera 12 m2
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qera i cili gjindet tek plepat , tregu i gjelbert ne Prishtine ( ku jan te vendosur...