Shpalljet për Lokale me Qera
LESHOJ LOKALIN ME QERA NE KODREN E DIELLIT TEL 044340213
$220Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali gjendet ne Kodren e Diellit , rr. Sali Nivica. 55m2, cmimi 220 eu.
Jap Lokal me Qera
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokal me qera ,Lokali gjindet i kompletuar me tualet me depo me parking eshte 66 m2 , gjindet ne...
Lokal afer TREGUT NE ULPIANE – PRISHTINE
$100Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LESHOJ LOKALIN ME QIRA. LOKALI NDODHET AFER TREGUT NE “ULPIANE”-PRISHTINE, NDERTESA E MOBILISE d3,...
leshoj dy lokale me qira
$200Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj dy lokale me qire ne prishtine rr bajram kelmendi njena i ka 25m2 tjetra i ka 55m2 lokalet jan te...
Ofroj Lokal Afarist
Ofroj Lokal Afarist
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshkrim i sendit Shume i pershtatshem per gjitha llojet biznesi me siperfaqe prej 200m2 dhe Shum i...
Lolali me qira!
Lolali me qira!
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali eshte i pershtatshem per ordinance, por edhe per zyre. Ka dy pjese, banjo dhe nje garderobe. Gjendet...
Leshoj lokal me qera
Leshoj lokal me qera
$300Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokal 65m2 me qera ne prishtine afer QENDRES SHENDETSORE NR 4 te sapondertuar ne prishtine.Lokali ka...
leshoj lokal me qera
leshoj lokal me qera
$300Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokal me qera prej 65m2 ne Prishtine perball QENDRES TE SAPONDERTUAR SHENDETSORE NR 4 qe njekohsisht...
Lokale me qira 45.7m2 dhe 22.1 m2
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Japim dy lokale me qira njera 45m2, ndersa tjetra 22.1m2, lokali gjendet ne kryq te rruges “Bajram...
Leshoj lokalin me qira
$600Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira . Lokali gjendet ne lagjen Mati 1 afer banesave te kuqe tek Bregu i Diellit. Lokali...
Ofroj Lokal me qera
Ofroj Lokal me qera
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshkrim i sendit Shum i pershtatshem per gjitha llojet biznesi me siperfaqe prej 230m2 -Afer rruges...
leshoj me qera
leshoj me qera
$300Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokal me qera ne prishtine perball shtepise shendetsore nr 4 te sapondertuar ne prishtine.lokali...
JEP LOKAL ME QIRA
$120Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LESHOJ LOKALIN ME QIRA. LOKALI NDODHET AFER TREGUT NE “ULPIANE”-PRISHTINE, NDERTESA E MOBILISE d3....
leshoj lokal me qera prej 65m2 prishtine ish barnatoren private
leshoj lokal me qera prej 65m2 prishtine ish barnatoren private
$300Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj lokal me qera prej 65m2 ne prishtine perball ambulantes me te madhe shendetsore ne prishtine te...
Lokal me qera
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali gjendet përballë kolegjit fama ne Prishtinë Lokali ka 250 m2 dhe është i përshtatshëm për...
Depo me qera ne Prishtine – Zona Industriale mbrapa ETC-se
Depo me qera ne Prishtine – Zona Industriale mbrapa ETC-se
$1000Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet me qera Depo-ja me nje zyre ne Zonen Industriale ne Prishtine-Fushe Kosove (Mbrapa ETC-se)....
Leshoj lokalin me qera
$250Lokale me QeraF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qera ne Fushe Kosove 70m2,eshte ne lokacion te pershtatshem dhe mjaft te...
Lokal Afarist me qira ne Prishtin 250m2
Lokal Afarist me qira ne Prishtin 250m2
$800Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali shum i pershtatshem per gjitha bizneset me siperfaqe 250m2 ka depo dhe 2 banjo me parkingje derine 8...
Leshohet lokali me qira te shkolla fillore elena gjika prishtine
Leshohet lokali me qira te shkolla fillore elena gjika prishtine
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.duqani ka pamje shume te mire dhe ka flukse te madhe te njerzeve dhe nxenesve dhe ka objekte minstrise...
Zyre me qira – Perballe Hotel Grand Prishtina
Zyre me qira – Perballe Hotel Grand Prishtina
$650Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Nga 01.Mars.2013 lëshohet me qira banesa e rinovuar për afarizëm – zyre. Banesa është në katin...