Shpalljet për Lokale me Qera
Lokale me Qira, Ferizaj
Lokale me Qira, Ferizaj
Lokale me QeraFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokalin me qira prej 318m2 i ndar në dy nivele, Lokali xhindet në Ferizaj në rr. “Rexhep...
Lokal dhe Zyre ne Fushkosove
Lokal dhe Zyre ne Fushkosove
Lokale me QeraF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjendet ne Fushkosove perball euromedit, te shkolla “Mihajl Grameno” i pershtatshem per zyre...
Jap lokal me qira
$450Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokalin me qira ne Dardani, ka 100m2, e pershtatshme per kafiteri Kerkohen 6qira perpara Lokali komplet...
Jap lokal me qira
$450Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokalin me qira ne Qender te Prishtines, ka 100m2, i pershtatshem per zyre, butik apo veprimtari tjeter...
jap lokal me qera
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap lokalin me qera ne rrugen ,,v fazliu”ne prishtine 50m mbi raifajzen bank lokali ka mbi 100m2...
Urgjentisht kerkoj lokal me qera ne qender
$800Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Urgjentisht kerkoj lokal me qera ne qender deri ne 60m2 dhe me qmim deri ne 800 euro
Kerkoj lokal me qera deri ne 50m2
$250Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Urgjent kerkoj lokal me qera deri ne 50m2 ne qender te Prishtines.Qmimi deri 250 euro
Jap lokal me qira
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokal me qira ne Qender te Prishtines, posedon 250m2, Qmimi real
LESHOJ DY LOKALE ME QIRA AFER UNIVERSITETI ILIRIA NE BREG DIELLIT . 044 159 102
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.—
Jap lokal me qira
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokale me iqra te pershtatshme per kafeteri apo restorante Gjinden ne Qender te Prishtines, qmimet reale
Jap lokal me qira
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokal me qira ne Qender te Prishtines, posedon 250m2, 2kate Qmimi tejet i volitshem
Leshoj Lokalin me Qera
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qera ne Bregun e Diellit. Ka inventar per minimarket dhe eshte i gatshem per kete...
Leshoi pllacin me qira
$150Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira per nje kohe te gjate pllacin prej 350 m.kat. Pllaci gjindet Prishtine ne lagjen e trimave...
Jap lokal me qira
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokal me qira ne Qender te Prishtines, posedon 250m2, 2ktae Qmimi real
Jap lokal me qira
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokal me qira ne Prishtine Gjindet ne Qender te Prishtines, posedon 250m2 Qmimi real
Leshoi pllacin me qira
$000Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qira per nje kohe te gjate pllacin prej 350 m.kat. Pllaci gjindet ne lagjen e trimave PERBALLE...
Jap lokal me qira
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokal me qira ne Prishtine, gjindet ne Qender, qmimi:250m2, 2kate, i pershtatshem per qaredo lloj...
Jap lokal me qira
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokal me qira ne Qender te Prishtine, posedon 200m2, 2kate Qmimi tejet i volitshem
Jap lokal me qira
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokal me qira ne Prishtine posedon 250m2, lokali gjindet ne Qender te Prishtines, i pershtatshem per...
Kërkoj lokal me qera
Lokale me QeraGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkoj lokal me qera ne Gjilan me sipërfaqe jo më të vogël se 45 metra katror…numri i kontaktit...