Shpalljet për Lokale me Qera
Jap lokal me qira
$500Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokal me qira, lokacioni perfekt
lokali me qera
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.lokali gjindet ne emshir ka hapsir 30 m2 ne objektin e dyt hymja e pare
Objekt Afarist ne Prishtine
Objekt Afarist ne Prishtine
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ipet Objekti Afarist me Qera ne Prishtine , Madhesia e Objektit rreth 600 m ² i pershtatshem per cdo...
Jap lokal me qira
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokal me qira lokacioni perfekt
Jepet me Qera Objekti Afaristo-banesor ne qender te Prizrenit
Jepet me Qera Objekti Afaristo-banesor ne qender te Prizrenit
Lokale me QeraPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Objekti eshte 3 kat, dhe permban rreth 1300 m2 ne katin e pare, po ashtu dhe ne te dytin ka rreth 1300 m2,...
Jap lokal me qira
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap lokal me qira në Prishtinë, lokacioni perfekt
Leshoj lokalin me qira per Zyre
Leshoj lokalin me qira per Zyre
$170Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qira per Zyre, me hapsire 26 m2. Lokali gjendet ne lagjen “AKTASHI I”, Rr....
jap me qera lokalin ne drenas
$250Lokale me QeraDrenas
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap me qera lokalin ne drenas lokali gjendet ne qendren tregtare ne katin e dyte ka 50meter katror
japi lokalin me qira ne bregun e djellit 56 m2
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.lokali eshte i pershtatshem per te gjitha veprimtarit
leshoj lokal 35m2
$300Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.lokali gjendet ne lagjen Arberi, prane zyres Greke dhe Franceze, e pershtatshme për agjension te...
leshoj zyre me qera ne qender afer grandit 56m2
$400Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj zyre me qera ne qender afer hotel grandit.Vend atraktiv per veprimtari te ndryshme.kati i 2 -te 56m2...
shes ose leshoj lokalin me qira, 23m2, kati i dyt.ne drenas
shes ose leshoj lokalin me qira, 23m2, kati i dyt.ne drenas
$120Lokale me QeraDrenas
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.lokali eshte i gatshum per cdo veprimtari legale dhe hallall.
leshoj lokalin me qira 140
$800Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj lokalin me qira me kontrat sipas marveshjes ,rr.gjergj fishta .nr3 prishtin te tregu i gjelbert...
Leshoj lokal me qera 24m2 ne Arberi (ish-Dragodan)
Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali posedon uje, wc. I pershtatshem per zyre, ordinance, depo etj. qmimi sipas marreveshjes
leshoj lokalin me qira
$200Lokale me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj lokalin me qira 55m2 ruga bajram kelmendi 51 lokali posedon uje, wc i pershtatshem per keto...