Shpalljet për Shtëpi me Qera
Leshoj nje kat te shtepis me qira per studente femra
$50Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj nje kat te shtepis me qira per studente femra. Me hymje te veqant nxemje qendrore kushte shume te...
SHTEPI ME QERA NE QENDER TE PRISHTINES
SHTEPI ME QERA NE QENDER TE PRISHTINES
Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap me qera shtepin ne qender te Prishtines , shtepia ka 500 m2 ka gjithsej 5 kate duke perfshire edhe...
Leshoj nje kat te shtepis me qira
$50Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj nje kat te shtepis me qira per studente femra. Ne qender te Prishtines me hymje te veqant,nxemje...
banese me qira
$150Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lëshojmë me qira banesën njedhomshe ne bregun e diellit kati 4 e mobiluar, nxemje qendrore te qytetit...
Ofrojmë shtëpi me qera
Ofrojmë shtëpi me qera
Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojmë shtëpi me qera, çmimi sipas marrëveshjes. Shtëpia gjindet në qendër te Prishtinës afër...
Kerkojme shtepi me qira per nje nderkombetare
Kerkojme shtepi me qira per nje nderkombetare
Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania per Patundshmeri ADOKA kerkon nje shtepi me qira per nje nderkombetare ne lagjen: Germia ,...
House for rent in Kosovo, Prishtina, Veternik
$1050Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.We offer a house for rent which can be used for living. The capacity of the house is 200 m2, two floors,...
shtepi me qera
$200Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.lshoj shpin me qera per studenta-e ne lagjen e muhaxherve afer ambasades zvicerrane nr 049831920
House for rent in Arberia/Dragodan, Prishtina, Kosovo
$500Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.We offer one floor of the house for rent in Arberia (ex Dragodan – in the area where embassies are...
Shtepi me qera ne qender te Prishtines.
Shtepi me qera ne qender te Prishtines.
$1500Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shtepia ka 500m ka dy lokale dhe 3kate dhe është e kompletuar e gjitha. Eshte e përshtatshme per çfardo...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komplet me te gjitha ka oborr dhe vend parking rruga ka parku i qytetit...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komplet me te gjitha ka oborr dhe vendparking rruga ka parku i qytetit...
LESHOJ BANES GARISONJERE NE ULPIAN
LESHOJ BANES GARISONJERE NE ULPIAN
$190Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LESHOJ BANES GARISONJERE NE ULPIAN ME QIRA NE ULPIAN E MOBILUAR NE TERSI DHE KA TRE SHTRET DHE MAJFT E...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar me te gjitha komplet ka oborr dhe vend parking rruga ka parku i qytetit...
Shtëpia me qëra 4 Llullat
Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtëpine me qera në qender te Prishtinës mase Teatrit Kombetar.. I ka dy dhoma fjetjes ,...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komplet me te gjitha ka oborr dhe vendparking rruga ka parku i qytetit...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar me te gjitha komplet ka oborr dhe vendparking, rruga ka parku i qytetit...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komolet me te gjitha ka oborr dhe vendparking rruga ka parku i qytetot...
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar me te gjitha komplet ka oborr dhe vendparking rruga ka parku i qytetit...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komplet me te gjitha ka oborr dhe vend parking Rruga ka parku i qytetit...