Shpalljet për Shtëpi me Qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komplet me te gjitha ka oborr dhe vend parking Rruga ka parku i qytetit...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komplet me te gjitha ka oborr dhe vendparking Rruga ka parku i qytetit...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$280Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komplet me te gjitha ka oborr dhe vend parking Rruga ka parku i qytetit...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$280Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komplet me te gjitha ka oborr dhe vend parking rruga ka parku i qytetit...
Shtepi me qera 150EU
$150Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ipet kati i shtepis shume afer Qendres Prishtines ne lagjen e Muhaxherve ngat me Hotel Afa,,- 5 minuta ne...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$280Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komplet ka oborr dhe vend parking Rruga ka parku i qytetit perball bustit...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera 3 djoma e mobiluar komplet me te gjitha ka oborr dhe vendparking Rruga ka parku i...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komplet me te gjitha ka oborr dhe vendparking Rruga ka parku i qytetit...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komplet me te gjitha ka oborr dhe vend parking Rruga ka parku i qytetit...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$42480Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komplet me te gjitha ka oborr dhe vendparking rruga ka parku i qytetit...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepine me qera e mobiluar me te gjitha komplet ka oborr dhe vend parking Rruga ka parku i qytetit...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.leshoj shtepin me qera e mobiluar komplet me te gjitha Dhome Dhome gjumi Kushin-dhome dite banjo koridor...
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komplet me te gjitha ka oborr dhe vend parking rruga ka parku i qytetit...
Jap shtepin me qera
Jap shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap shtepin me qera e mobiluar komolet me te gjitha ka oborr dhe vend parking rruga Shaip Spahiju ka parku...
Jap shtepin me qera
Jap shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap shtepin me qera me 3 dhoma e mobiluar komplet dhom gjumi kuzhin dhom ndeje banjo oborr vend parking...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komolet ka parku i qytetit perball bustit Isa Kastrati ka oborr dhe vend...
Kerkohet bashkbanese (F) Banesa e renovuar
$60Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkohet bashkbanuese vetem (F) ne lagjen Ulpiana shume afer me Beni Donen(Posten e madhe),Banesa eshte e...
Leshoj shtepin me qera e mobuar komplet
Leshoj shtepin me qera e mobuar komplet
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera e mobiluar komolet ka oborr dhe vend parking rruga ka parku i qytetit perball Bustit...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj shtepin me qera ka parku i qytetit perball Bustit Isa Kastrati Shtepia ka 3 dhoma podrum oborr dhe...
Leshoj shtepin me qera
Leshoj shtepin me qera
$300Shtëpi me QeraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj Shtepin me qera e mobiluar me te gjitha oborr podrum dhe vend parking Rruga Shaip Spahiju ka parku i...