Shpalljet për Shtëpi në Shitje

Shitet shtepia ne Prishtine te shkolla Mileniumi,

€60000Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet shtepia ne Prishtine te shkolla Mileniumi, Shtepia eshte nje kateshe me mundesi...

Shitet shtepia ne Fushe Kosove te Murabesti.

€250000Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet shtepia ne Fushe Kosove te Murabesti. Shtepia eshte e ndertuar ne 2005 dhe ka...

Shtepi e Rre

Shtepi e Rre

Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.3 Kateshe – E Fasadume – Nxemje Qendrore – Sistem Banesor – Garazh...

Shtepi Afer Qytetit

Shtepi Afer Qytetit

Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– Dy shtepi me nje obor- Njena shtepi eshte 2 Kateshe me Plloqe per Katine e Trete...

Shitet/qera shtepia ne Hajvali

Shitet/qera shtepia ne Hajvali

€300000Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet shtepia ne Hajvali afer rruges kryesore, podrum + 2 kate 370m2, me 6 ari vend, ka...

Shtepi Afer Parkut Qytetit

Shtepi Afer Parkut Qytetit

Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– Dy shtepi me nje obor- Njena shtepi eshte 2 Kateshe me Plloqe per Katine e Trete...

Shtepi e Rre

Shtepi e Rre

Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.3 Kateshe – E Fasadume – Nxemje Qendrore – Sistem Banesor – Garazh...

Shtepi Afer Parkut Qytetit

Shtepi Afer Parkut Qytetit

Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– Dy shtepi me nje obor- Njena shtepi eshte 2 Kateshe me Plloqe per Katine e Trete...

Shtepi e Rre

Shtepi e Rre

Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.3 Kateshe – E Fasadume – Nxemje Qendrore – Sistem Banesor – Garazh...

SHITET SHTEPIA NE RRUGEN VELLEZERIT GERVALLA NR.102 FERIZAJ

SHITET SHTEPIA NE RRUGEN VELLEZERIT GERVALLA NR.102 FERIZAJ

Shtëpi në ShitjeFerizaj

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHITET SHTEPIA NE RRUGEN VELLEZERIT GERVALLA NR.102, ME NJE QMIM MJAFT TE VOLITSHEM...

Shes shtepine ne  Hajvali, e mobiluar, me mobile te Lesnes, 370 m2, e pershtatshme per familje, me oborr te madhe, e rrethekuar me pishe.

Shes shtepine ne Hajvali, e mobiluar, me mobile te Lesnes, 370 m2, e pershtatshme per familje, me oborr te madhe, e rrethekuar me pishe.

€300000Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtepine ne Hajvali me 370 m2, sallon, kuzhine, 4 dhoma gjumi, 2 banje, 4...

Shes Shtepine ne Lagjen 038,Veternik,Prishtine

Shes Shtepine ne Lagjen 038,Veternik,Prishtine

€200000Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shtepia i ka 320m2 me 5 ari oborr.E ndertuar ne 2006 me material te kualitetit te larte dhe...

Shtepi Afer Parkut Qytetit

Shtepi Afer Parkut Qytetit

Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– Dy shtepi me nje obor- Njena shtepi eshte 2 Kateshe me Plloqe per Katine e Trete...

Shtepi e Rre

Shtepi e Rre

Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.3 Kateshe – E Fasadume – Nxemje Qendrore – Sistem Banesor – Garazh...

Shitet shtpiea te shkolla Mileniumi

€6000Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet shtpiea te shkolla Mileniumi. Shtepia eshte nje kateshe dhe ka 2.30ari me...

Shitet shtepia te Princi i Arberit.

€90000Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet shtepia te Princi i Arberit. Shtepia ka 260m2 me 6 ari oborr. Shtepia eshte e tera e...

Shitet shtepia ne Prishtine te shkolla Mileniumi

€60000Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet shtepia ne Prishtine te shkolla Mileniumi, Shtepia eshte nje kateshe me mundesi...

Shitet shtepia te princi i Arberit.

€260Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet shtepia te princi i Arberit. Shtepia ka 260m2 me 6 ari oborr. Rruga eshte e shtruar...

Leshohet kati i shtepise ne arberi ish-dragodan

€1000Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet kati i shtepise ne arberi ish-dragodan, kati i II-të i shtëpisë,...

Shtepi Afer Parkut Qytetit

Shtepi Afer Parkut Qytetit

Shtëpi në ShitjePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– Dy shtepi me nje obor- Njena shtepi eshte 2 Kateshe me Plloqe per Katine e Trete...