Shpalljet për Troje
Shes Troje
Shes Troje
TrojeDrenas
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes troje ne qender te Drenasit, 500 metra larg tregut. rruga e asfaltuar, infrastrukture komplete. Trojet...
SHITET OSE JEPET ME QERA MAGAZINE
SHITET OSE JEPET ME QERA MAGAZINE
$160000TrojeViti
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shhitet ose jepet me qera magazine me siperfare 300m/2 magazine e mbyllur dhe me gjithe toke perreth...
Shitet truall në Çagllavicë
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Trualli në Çagllavicë me siperfaqe prej 6 ari e gjys (6.5),Dokumentacion i rregullt.Përkthimi i...
Shitet trualli ne Lipjan
$0000000TrojeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 4 ari tokë në Lipjan , Trualli ka rrugë të asfaltuar me trotuar , Rrymë , Ujë dhe kanalizim !...
Shesë Trollin ne siperfaqe 35.85 ari
TrojeVushtrri
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shesë trollin ne magjistralen Mitrovicë-Vushtrri, ne fshatin Smrekonicë ngjitur me shkollen e vogël...
Shes 6,16 ari troll
$00000TrojePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes trollin ne Prizren me cmim te volitshem, me gjithe infrastrukturen per ndertim banimi, uje, rryme,...
URGJENT
$10TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitja e tokës në Çagllavicë, në mes Çagllavicë dhe Laplje Selo, çmimi me marrëveshje. Për...
Troje prej 11,5,dhe dy nga 4 ari ne Fushe Kosove
Troje prej 11,5,dhe dy nga 4 ari ne Fushe Kosove
$6000TrojeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten trojet ne siperfaqe prej 11,5,dhe dy troje nga 4 ari ne Fushe Kosove,gjithsej 600-700 metra larg nga...
shes trull
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes trullin te firma perparimi ne prishtin 12 ari trull perskaj rruges kryesore per informata na lajmroni...
SHES TRULLIN në lagjen Emshir
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes truallin me sipërfaqe 3.60 arë në lagjen Emshir — mbrapa shkolles fillore 7 Marsi në...
Shitet Trulli ne Fshatin Pojate, 4 Kilometra prej Ferizajit
Shitet Trulli ne Fshatin Pojate, 4 Kilometra prej Ferizajit
$3000TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Trulli ne Fshatin Pojate 4 Kilometra prej Ferizajit Trulli ka Rrymen Ujin Kanalizim Trulli ka mbi 40...
Troje prej 11,5,dhe dy nga 4 ari ne Fushe Kosove
$6000TrojeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten trojet prej 11 , 5 ,dhe dy troje nga 4 ari ne Fushe Kosove rreth 600 metra larg nga MUREBESTI prej...
Shes TROLL 7 Ari
TrojePejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.trolli gjendet pran rruges kryesore trazite dhe nje rruge anesore (rruge e fshatit ) gjendet afer kazermes...
5ari , 6300 per ari.
$31500TrojeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Eshtë prone shqiptari , ka infrastruktur rrymen kanalizimin.Posedoj dokumentat.
Shitet trolli 9,5 ari në rrugën kryesore Pr. – Matiqan
$220000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shtiet trolli në sip. prej 9,5 ari në rrugën kryesore Pr. – Matiqan, me dalje në tri rrugë dhe...
Shes trollin 3.14 ari
$130000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shtiet trolli në rrugën kryesore Prishtinë – Matiqan me mundësi shfrytëzimi prej 5 ari. Ka dalje...
SHESIM TROJE TE LIQENI ORLLANI
SHESIM TROJE TE LIQENI ORLLANI
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.TROJET JANE LARGE 4 METRA PREJ UIT PO KEMI EDHE TROJE NE VENDE TE DRYSHME QMIMI SIPASE MARVESHJESE QMIMI ME...
URGJENT
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitja e tokës në Çagllavicë, në mes Çagllavicë dhe Laplje Selo, çmimi me marrëveshje. Për...
SHITET TRUALLI NE FERIZAJ
$45.000TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shitet trualli prej 4.5 ari prpa kombinatit te drurit ferizaj eshte 25 metra nga rruga me 18 metra qe dmth...
Shes Troje
$6000TrojeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten trojet prej 11 ,5.60 dhe 5 ari ne Fushe Kosove rreth 600 metra larg nga MUREBESTI prej rruges...