Shpalljet për Troje

Shes TOK ne Dragodan

€14000TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit tel dhe viber:...

Shes TOK ne Dragodan

€14000TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit tel dhe viber:...

Shes TOK ne Dragodan

€14000TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit tel dhe viber:...

Shes Troje 20 ari

€5000TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes 20 ari truall në Prishtin lagja Kolovic Qmimi per ari eshte 5000 T interesuarit mund...

Toke ne shitje ne Lipjan

€700000TrojeLipjan

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Hapni rrugën ka 58,58 ari, në Pasinke, në mbeturina, rruga është e rrethuar në tre anët. ....

BANJE TE PEJES

€7TrojePejë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne Banje afer pejes shes 7.5 ari troll me dokumrnta + leje dertimi,buz...

Shes TOK ne Dragodan

€14000TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5 deri 10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit tel dhe viber:...

Shes TOK ne Dragodan

€14000TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5 deri 10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit

Shitet Trualli 74 ari ne Magjistralen Prishtine-Shkup

Shitet Trualli 74 ari ne Magjistralen Prishtine-Shkup

TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Truallin prej 74 ari ne Magjistralen Prishtine -Shkup.Trualli gjendet afer Motelit...

Shes troje

Shes troje

€146000TrojeKastriot

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.zemlja na prodaju u Milosevu kod kruznog toka na autoputu kod skretanja za dzamiju. 4500...

Shes TOK ne Dragodan

€14000TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane Tel dhe viber: +38649 288...

Shes TOK ne Dragodan

€14000TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit Tel dhe viber:...

Shes TOK ne Dragodan

€14000TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit Tel dhe viber:...

Shes TOK ne Dragodan

€14000TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit Tel dhe viber:...

Trualli-Oborri ne qender te Zhegres

Trualli-Oborri ne qender te Zhegres

TrojeGjilan

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Trulli, ne qender te Zhegres , per skaj rruges kryesore Gjilan-Kumanove (rruges...

Shes TOK ne Dragodan

€14.000TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit Tel dhe viber:...

Shes TOK ne Dragodan

€14TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit tel dhe viber 049...

Shes TOK ne Dragodan

€14TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane (te vjetres) prapa Kforit 049 288...

Shes TOK ne Dragodan

€14TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit 049 288 587 ose...

Shes TOK ne Dragodan

€14TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane prapa Kforit 049 288 587 ose...