Shpalljet për Troje
Shes TOK ne Dragodan
$14.000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane (te vjetres) prapa Kforit 049 288 587 ose viber...
Shes 5-10 ari TOK ne Dragodan
$14.000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5 -10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane (te vjetres) prapa Kforit 049 288 587 ose Viber...
Shes TOK ne Dragodan
$14TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Arberi perball Ambasades Amerikane (te vjetres) prapa Kforit 049 288 587 ose viber...
Shes TOK ne Dragodan
$14TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane mrapa Kforit 049 288 587 ose viber 0038649 481 308
Shes truallin
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes truallin ne lagjen Vranjevc afer Princ Arberitme dokumenta te kompletuara.
Shes TOK ne Dragodan
$14TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane mrapa kforit 049 288 587 ose viber 0038649 481 308
Shes TOK ne Dragodan
$14TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane mrapa Kforit 049 288 587 ose viber 0038649 481 308
Shes TOK ne Dragodan
$14TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane mrapa Kforit 049 288 587 ose viber 0038649 481 308
Shes TOK ne Dragodan
$14TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5-10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane mrapa Kforit 14.000 ari afer rruges kurse me tej...
Shes TOK ne Dragodan
$14TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5 -10 ari Tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane mrapa Kforit 049 288 587 ose Viber 0038649 481 308
Shes TOK ne Dragodan
$14TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane mrapa Kforit 049 288 587 ose viber 0038649 481 308
Shes 10 ari tok ne Dragodan
$14TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5 deri 10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane mrapa Kforit 049 288 587 ose viber 0038649...
Shes troje 34ara ne rrugen Lepi-Peovc, Gracanice
TrojeLipjan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes troje 34ara ne rrugen Lepi-Peovc, Gracanice
shes truall
TrojeShtime
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shitet trualli 8.55 ari ne fshatin rashinc komuna shtime
SHES 5 deri 10 ari tok ne Dragodan
$11TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5 deri 10 ari tok ne Dragodan perball Ambasades Amerikane mrapa Kforit 049 288 587 ose VIBER 0038649...
TOKA BREGU DETIT DURRES SHITEN
$293000TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershendetje!!shes toka me dokumenta te rrregullta te patunshme 12,5 dylym bregu detit durres((shipri)) per...
Shtëpi dhe tokës per shitje, Babushan, Ferizaj
Shtëpi dhe tokës per shitje, Babushan, Ferizaj
TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shtëpi dhe tokës për shitje , fshati Babushan, afër Ferizaj, çmimi i negociueshëm, telefononi për...
SHES TOK NE DRAGODAN
$11TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5 deri 10 ari tok ne Dragodan Ambasades Amerikane mrapa Kforit 049 288 587
SHES TOK NE DRAGODAN
$11TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes tok me Dragodan perball Ambasades Amerikane mrapa Kforit 049 288 587
Shitet trualli ne Prishtine afer Princ Arberit Rruga 27 Nentori
TrojePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet trualli ne Prishtine afer Princ Arberit .Rruga 27 Nentori