Shpalljet për Troje

Shes 4 Ari truall ne Bernice te Eperme

TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.4 Ari truall ne Bernice te Eperme me cmim shume te volitshem. Per info shtese me lajmeroni...

4.5 hektara

€100TrojeBesianë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.4.5 hektara obradive zemlje i 3 hektara sume u selu repa kod Podujeva

Shes 5 ari truall ne Dragodan

TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 5 ari truall ne Dragodan te Ambasada Amerikane

Shes 20 ari toke

TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Trojete gjenden ne Lagjen “Emshire”,Prishtine Toka posedone : rrugen,...

Shitet trualli ne Millosheve Urgjent

TrojeVushtrri

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 70 ari tokë për troje në Milloshevë. Toka është e përshtatshme për banim.Ka...

Shiten 4 ari truall ne Lagjen Janina ne Veternik

€64000TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 4 ari truall ne Lagjen Janina ne Veternik. Lagje e urbanizuar, dokumentacion i...

SHESIM TROJE TE LIQENI I BATLLAVES ORLLANE

SHESIM TROJE TE LIQENI I BATLLAVES ORLLANE

€2100TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.PLACI 10 ARI QMIMI PER ARI 2100 EURO PLACI 2 HEK 45 ARI QMIMI PER ARI 800 EURO

Shiten 4 ari truall ne Lagjen Janina Veternik

€64000TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 4 ari truall ne Lagjen Janina, Vetnernik. Dokumentacion i rregullt, lagje e...

Shes 45 arë truall në Graçanicë

Shes 45 arë truall në Graçanicë

TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 45 arë truall, midis fshatrave Laplje Sela dhe Graçanicë, 200m nga zonat e piknikut....

Shes 1 ha e 80 arë truall te Llukafci i Thatë komuna e Istogut (Burim)

TrojeBurim

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 1 ha e 80 arë truall te Llukafci i Thatë, komuna e Istogut (Burim); shes 8 arë në...

Shes 1 ha dhe 50 ari në Graçanicë

Shes 1 ha dhe 50 ari në Graçanicë

TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 1 ha dhe 50 ari në Graçanicë, në anën e djathtë të rrugës Graçanicë – Shushicë,...

Shes 11 arë truall në Graqanicë afër Prishtinës

Shes 11 arë truall në Graqanicë afër Prishtinës

TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 11 arë truall në Graqanicë, afër Prishtinës, në drejtim të Llapla Sellës (100 metra...

Truall ne Podujeve 16 ari 1 km prej qytetit

Truall ne Podujeve 16 ari 1 km prej qytetit

TrojeBesianë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 16 ari truall ne rrugen: Nazim Gafurri ne Podujeve. Toka gjendet perball ish Fapolit...

SHes 4 Ari truall ne Berrnice te Eper – Prishtine

€6250TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 4 ari truall me nje cmim shume te volitshem ne Berrnice te eper te Prishtines, ne nje...

shes toke ne zllatar prishtine

TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes 15 ari ne zllatar me te gjitha dokumentat ne rregull dhe me nje qmim te volitshem me...

shes toke ne sofali

TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes 7 ari ne sofali me nje pozite shume te mir te gjitha dokumentat jane ne rregull jam...

Shes toke

TrojeLipjan

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes token ne Siroko polje, Suhadoll, jan 2 ha tok. Qmimi eshte 600 euro ari.. ju lutemi me...

Shes token ne Shkabaj, jan 32 ari tok dhe truall 12 ari

Shes token ne Shkabaj, jan 32 ari tok dhe truall 12 ari

€8000TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes token ne Shkabaj, jan 32 ari tok. Tok e bujtsore, qmimi eshte 8000 euro ari.. ju...

Shitet toke

TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes truall ne Gjirin e Lalzit, afer plazhit, mbi rruge. Toka eshte e pajisur me te gjitha...

Shitet toka ne Gjirin e Lalzit

Shitet toka ne Gjirin e Lalzit

€140000TrojePrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet toka ne gjirin e Lalzit 3500m2 ,Toka nuk ndahet ..40Euro m2 ,Toka ka te gjithe...