Shpalljet për Persona
Kerkoj femer
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje femer ose nje grua te martuar pasi vete jam i martuar per nje shoqeri diskrete dhe intime...
kerkoj femer
kerkoj femer
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj femer rreth moshesh 18-32 vjeqare. qe kerkon knaqsi. jo lidhje . ne kontakto permes email. vetem....
kerkoj femer
kerkoj femer
Kërkoj MashkullPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj femer rreth moshesh 18-32 vjeqare. qe kerkon knaqsi. jo lidhje . ne kontakto permes email. vetem....
Kerkoj femer
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje femer ose nje grua te martuar pasi vete jam i martuar per nje shoqeri diskrete dhe intime...
kerkoj femer 25-40 vjeqe….
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje femer te bukur ose grua te martuar pasi vete jam i martuar per nje shoqeri sekrete dhe intime...
kerkoj nje femer
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj nje femer per te kaluar pushimet e 1 majit ne Tirane durres dhe Vlore. Nisja behet me 30 Prill...
Kerkoj banes
Kërkoj FemërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj banes
Për shoqërim
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam shqiptar i moshës mbi të dyzetat. Zeshkan dhe me peshë normale. Kërkoj një vajzë për shoqërim...
kerkoj femer per lidhje serjoze
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.deshiroj tya takoj nji vajz qe esht guzishme per sinqeritetin saj un kam deshir ta takoj nji vajz qe ka...
Kerkoje femer per sex me pages. Te interesuarat mund te me shkruajn direkt ketu.
Kërkoj FemërTherandë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoje femer per sex me pages. Te interesuarat mund te me shkruajn direkt ketu.
Kerkoje femer per sex me pages. Te interesuarat mund te me shkruajn direkt ketu.
Kërkoj FemërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoje femer per sex me pages. Te interesuarat mund te me shkruajn direkt ketu.
Një mik është e ëmbël kur ajo është e re. Dhe kjo është e ëmbël kur
Një mik është e ëmbël kur ajo është e re. Dhe kjo është e ëmbël kur
$800Kërkoj MashkullShtime
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Një mik është e ëmbël kur ajo është e re. Dhe kjo është e ëmbël kur ajo është e vërtetë. Por...
Një mik është e ëmbël kur ajo është e re. Dhe kjo është e ëmbël kur ajo është e vërtetë. Por ju e dini se çfarë?
Një mik është e ëmbël kur ajo është e re. Dhe kjo është e ëmbël kur ajo është e vërtetë. Por ju e dini se çfarë?
$000Kërkoj FemërDeçan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Një mik është e ëmbël kur ajo është e re. Dhe kjo është e ëmbël kur ajo është e vërtetë. Por...
Kerkoj femer te moshes se pjekur per sex
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam 42 vjeqar, jetoj dhe punoj ne Prishtine. Jam zyrtar i larte I nje banke të huaj në Prishtine. Kerkoj...
kerkoj femer per lidhje serjoze
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam 42 vjet kerkoj femer per lidhje serjoze perparsi kan ato vajza qe kan prevoj ne dashuri sespse ashtu...
Kerkoj femer 40-55 vjet
$50Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer te moshes 40-55 vjet per seks. Paguaj mire. Ju lutem me kontaktoni ketu.
kerkoj femer per serjozisht
kerkoj femer per serjozisht
$20Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam 29 vjeqar kerkoj nje vajz te njoftohem epr serjozisht jetoj edhe punoj ne prishtin per me shum em...
kerkoj femer per sex.
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam nje djal 33 vjeqar kerkoj femer te paster te sinqert dhe pse jo simpatike. nuk me intereson esht beqare...
Kerkoj femer per çaste te lumtura dhe diskrete
$1111Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Deshiroj te njohtoj nje femer nga mosha 25-35 vjeqe, per çaste te lumtura…! Jam i martuar,kushtet...
Kerkoj femer
Kërkoj FemërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje femer per sex diskret. Mosha nuk ka rendesi. Jam 25 vjeqar. Te lutem me kontakto per me shume.