Shpalljet për Kurse & Mësime
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000Kurse & MësimeDrenas
Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të dhëna: Email:...
Dëshmia e gjallë e ndihmës financiare midis individëve të pranuar.
Dëshmia e gjallë e ndihmës financiare midis individëve të pranuar.
$5Kurse & MësimeShtime
Unë nuk besoja më në ndihmë financiare sepse të gjitha bankat kishin hedhur poshtë dosjen time. Në fakt, unë u mbërtheva pranë bankës sime. Por një ditë, një mik më këshilloi një...
Kurse Gjermanisht
Kurse Gjermanisht
$00Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla e gjuhëve JUVI nê Prishtine ofron kurse me cilesore be vend Gjuhe Gjermane- per te gjithe –...
Kurse Gjermanisht për BASHKIM FAMILJAR
Kurse Gjermanisht për BASHKIM FAMILJAR
$00Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kurse te gjuhës gjermane per bashkim familjar ne Gjermani Ushtrojme TESTE nga Goethe Institut dhe nga ÖSD...
kurse gjermanisht, PUNESIM ne Gjermani
kurse gjermanisht, PUNESIM ne Gjermani
$000Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla e gjuhëve JUVI ofron kurset me cilësore ne vend. Ligjëron vetem një staf i shkolluar ne...
kurse te gjuhes gjermane
$20Kurse & MësimeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ofroj kurse te gjuhes gjermane .kontaktoni ne facebook .visi kastrati.
KURSE TE GJUHES GJERMANE
KURSE TE GJUHES GJERMANE
$150Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Vijoni nivelet A1 dhe A2 duke shfrytezuar kete oferte verore!
kurse te gjuhës Gjermane
kurse te gjuhës Gjermane
$00Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla e gjuheve JUVI ofron kurset e gjuhës GJERMANE më cilësore ne vend Vetem ne grupe te vogla dhe...
Kurse GJERMANISHT pêr BASHKIM FAMILJARË
Kurse GJERMANISHT pêr BASHKIM FAMILJARË
$00Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kurse të gjuhës gjermane për BASHKIM FAMILJARË në Gjermani dhe Austri. Ushtrojmë të gjitha TESTET...
Kurs per dizajn grafik
Kurs per dizajn grafik
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Fillimisht ju preferojmë që për ofertat tona për llojet e kurseve të vizitoni webfaqen tonë...
Kurse te matematikes
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mbaj kurse per te gjitha moshat,suksesi eshte i garantuar per kete do te bindeni.Jam mesidhenes i...
Kurse te gjuhes Holandeze
Kurse te gjuhes Holandeze
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojme kurse intenzive te gjuhes Holandeze, perkthejme Holandisht -Shqip dhe anasjelltas ,jemi perkthyes i...
Kurs per Klarinetë
Kurs per Klarinetë
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojmë mësime profesionale per Klarinetë për femijë dhe të rritur. Mësimi mbahet 2 herë në javë...
KURSE TË GJUHËS ANGLEZE & PËRKTHIME
KURSE TË GJUHËS ANGLEZE & PËRKTHIME
Kurse & MësimeMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kurse të gjuhës angleze për të gjitha moshat,profilet dhe nivelet. ✅ Kurse te rregullta ✅ Kurse...
Kurse GJERMANISHT,FRENGJISHT,ANGLISHT
Kurse GJERMANISHT,FRENGJISHT,ANGLISHT
$000Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla JUVI ofron kurse te gjuhes GJERMANE FRËNGE ANGLEZE kurse speciale per BASHKIM FAMILJAR ne Gjermani...
Kurse GJERMANISHT 049580178 Frengjisht,Anglisht
Kurse GJERMANISHT 049580178 Frengjisht,Anglisht
$000Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla Juvi ofron kurse te gjuhës GJERMANE FRËNGE ANGLEZE Ligjëron vetem nje staf i shkolluar jashtê...
KURSE TE GJUHES FRENGE
KURSE TE GJUHES FRENGE
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mbajme kurse te gjuhes frenge per te gjitha nivelet . Mund te ndjekni kurset tona online :...
Kurse GJERMANISHT,ANGLISHT,FRENGJISHT
Kurse GJERMANISHT,ANGLISHT,FRENGJISHT
$00Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla JUVI ofron kurset me cilesore ne vend . Kurset ligjerohen vetem nga mesimdhenes te shkolluar ne...
Kurs për Excel  2013-   www.shkollainformatika.net
Kurs për Excel 2013- www.shkollainformatika.net
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Kurs për Excel -14 vite eksperiencë me kurse -26 libra të botuara dhe ribotuara -mësimdhënsit...
14 KURSE PËR KOMPJUTERË ne www.shkollainformatika.net
14 KURSE PËR KOMPJUTERË ne www.shkollainformatika.net
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne foto i shihni kurset dhe adresen Vizitoni www.shkollainformatika.net