Shpalljet për Kurse & Mësime
Kurs për AutoCAD   2D & 3D
Kurs për AutoCAD 2D & 3D
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Kurs për AutoCAD 2D dhe 3D -15 vite eksperiencë me kurse -26 libra të botuara dhe ribotuara...
Super oferta nga shkolla e gjuheve te huaja Sunny Hill School Prishtine
$15Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ofrojme kurse te gjuheve te huaja si angleze, gjermane holandeze, italiane ,turke .Pregaditje per TOEFL dhe...
Kurse
Kurse
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kurse në grupe të vogla (1-2) studentë
Kurse gjermanisht,frengjisht 044145903
Kurse gjermanisht,frengjisht 044145903
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla JUVI ofron kurset me profesionale per gjuhet e huaja. Kurse per te gjitha moshat dhe nivelet. Kurse...
RISI: Mesoni Anglisht per 15 dite
RISI: Mesoni Anglisht per 15 dite
$99Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Per here te pare ne Kosove: Mesoni te komunikoni ne Anglisht brenda vetem 15 diteve Kursi Intensiv i...
kurse verore ne Prishtine
$00Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne shkollen JUVI filluan kurset verore per femije dhe te rritur si dhe per BASHKIM FAMILJARE ne Gjermani,...
Organizoj kurs per kitare
$50Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Organizoj kurs per kitare-te interesuarit mund te paraqiten ne e-mail adresen:[email protected],ose...
Mëso një gjuhë të huaj që sot!
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Learn Your New Language Today With Rocket Languages Your Rocket Express Learning System® guarantees that...
Kurs i gjuhes gjermane per bashkim familjar
Kurs i gjuhes gjermane per bashkim familjar
$290Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kurs i gjuhes gjermane per bashkim familjar
KURSE GJUHESH  , PERKTHIME
KURSE GJUHESH , PERKTHIME
$00Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shkolla e gjuheve Juvi ofron kurse gjuhesh me te suksesshmet ne Prishtine. Ku ligjerojne vetem mesimdhenes...
Kurse per lendet: matematike dhe fizike, per shkolla fillore dhe te mesme
Kurse & MësimeGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mbajme kurse per lenden e matematikes dhe fizikes, per shkolla fillore dhe te mesme, kurset mund te jene...
Kurs per kitare
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Organizoj kurs privat per kitare.Te interesuarit mund te paraqiten ne e-mail...
Organizojmë Kurse Intenzive të Matematikës për Maturantë
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kursi i Matematikës mbahet intenziv për Maturantët pesë her në javë nga 120min, e ka për qëllim...
Kursi i gjuhes Holandeze
Kursi i gjuhes Holandeze
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojme kurse cilesore te gjuhes Holandeze me menyren me te re, te aprovuar nga data 01.12.2014 per bashkim...
Shkollim, Trajnim, Kurse, Diploma Profesionale Shkolla Per Frizere Elit Training Center – Prishtine
Shkollim, Trajnim, Kurse, Diploma Profesionale Shkolla Per Frizere Elit Training Center – Prishtine
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla Per Frizere-Akademia Elit Training Center – Prishtine tel: 044 637 120, 049 878 287 Shkolla...
Kurse pergatitore për Test të MATURES 2013
Kurse pergatitore për Test të MATURES 2013
$30Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Iniciativa për ngritjen e vetëdijes qytetare ZGJIMI, është organizatë joqeveritare e cila ka për...
Kurse gjermanisht
Kurse gjermanisht
$000Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne shkollen tone mund te mesoni gjuhen gjermane me kualitet te larte dhe cmime shume te volitshme. Kurse...
KURS TE GJUHES ANGLEZE
KURS TE GJUHES ANGLEZE
$10Kurse & MësimePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KOLPING KOSOVA Organizojm kurse te gjuhes angleze ne grupe dhe individuale. 10 euro ne grupe kurse...
Kursi i gjuheve te huaja LOBBY
Kursi i gjuheve te huaja LOBBY
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kursi i gjuheve te huaja LOBBY ju ofron mesimin e gjuheve te huaja si:...
Shes CD per mesimin e Gjuhes Gjermane dhe Angleze
Shes CD per mesimin e Gjuhes Gjermane dhe Angleze
$50Kurse & MësimeDardanë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Roseta Stone 1,2,3,4,5 Nivele. Shes Programin per mesimin e gjuhes Gjermane dhe Angleze me 5 nivele....