Shpalljet për Kurse & Mësime
kurse te gjuhes gjermane
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ofroj kurse te gjuhes gjermane intenzive ka 6 here ne jave per bashkim famijlar ne prishtine me cimim te...
Shqip-English dhe anasjalltas, Shqip-Gjermanisht dhe anasjelltas.
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.I offer teaching lessons for foreign people who work and live in Kosova and want to learn Albanian. For...
KURS PER ART FIGURATIV
KURS PER ART FIGURATIV
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.M ATELE organizon kurse per piktur dhe vizatim ,mund te regjistrohen te gjithe ,femijet nga mosha 5...
KURS PER PERGADITJEN E PROVIMIT PRANUES NGA ARKITEKTURA
$50Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Filloi kursi PER PERGADITJEN E PROVIMIT PRANUES NGA ARKITEKTURA , kursi organizohet 2 here ne jave dhe...