Shpalljet për Muzikë Dasmash

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€60000000Muzikë DasmashShtërpcë

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Pleurat Stublla

Pleurat Stublla

Muzikë DasmashPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Muzikë LIVE për dasma, ahengje familjare dhe mbrëmje muzikore me orkestër dhe këngëtar...

Xhirime Dasma dhe Evente ne Full HD

Xhirime Dasma dhe Evente ne Full HD

Muzikë DasmashPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Xhirime Profesionale te Dasmave dhe Eventeve. ZooM038Media ju mundëson xhirime profesionale...

Muzike dasmash LIVE Pleurat Stublla

Muzikë DasmashPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Muzikë LIVE në dasma, mbrëmje familjare, mbrëmje rinore si dhe në ahengje të ndryshme me...

Muzike Live Pleurat Stublla

Muzikë DasmashPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Muzikë LIVE në dasma, mbrëmje familjare, mbrëmje rinore si dhe në ahengje të ndryshme....