Shpalljet për Shërbime Profesionale
Kurse Gjermanisht për BASHKIM FAMILJAR
Kurse Gjermanisht për BASHKIM FAMILJAR
$00Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kurse te gjuhës gjermane per bashkim familjar ne Gjermani Ushtrojme TESTE nga Goethe Institut dhe nga ÖSD...
Hapet thirrja për MATURANTË për trajnim 2 javor FALAS në Universitetin e Duisburg-Essen të Gjermanisë
Hapet thirrja për MATURANTË për trajnim 2 javor FALAS në Universitetin e Duisburg-Essen të Gjermanisë
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Hapet thirrja për MATURANTË për trajnim 2 javor FALAS në Universitetin e Duisburg-Essen të Gjermanisë...
kurse gjermanisht, PUNESIM ne Gjermani
kurse gjermanisht, PUNESIM ne Gjermani
$000Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla e gjuhëve JUVI ofron kurset me cilësore ne vend. Ligjëron vetem një staf i shkolluar ne...
SHES APORATIN E HEQ LAGESHTIN.VLLAGEN.MYKUN.
SHES APORATIN E HEQ LAGESHTIN.VLLAGEN.MYKUN.
$210TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHES APORATIN TE TEKNOLOGJIS SE RE TE VITI 2017 MULTI FUNKSJONAL ,APORATI E HEQ LAGESHTIN ,VLLAGEN,MYKUN ,...
SHES APORATIN E HEQ LAGESHTIN.VLLAGEN.MYKUN.
$210TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHES KONDICIONERIN E HEQ LAGESHTIN , VLLAGEN . MYKUN . NR KONTAKT +377 44-395-435 200€ Pristina SHES...
kurse te gjuhes gjermane
$20Kurse & MësimeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ofroj kurse te gjuhes gjermane .kontaktoni ne facebook .visi kastrati.
ZYRA E PËRKTHIMEVE (GJYQËSORE)
ZYRA E PËRKTHIMEVE (GJYQËSORE)
$00PërkthimePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ZYRA E PËRKTHIMEVE (GJYQËSORE) VETËM PËR PËRKTHIME NË ANGLISHT – SHQIP – 6 € PËR NJË FAQE...
Mjeshtri i elektrikut & ujit
Mjeshtri i elektrikut & ujit
$00Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj instalime elektrike neper shtepi banesa lokale intervenime ne prishjet e ndryshme qe ndollin ne jeten...
Mjeshtri i elektrikut & ujit
Mjeshtri i elektrikut & ujit
$00Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj instalime elektrike neper shtepi banesa lokale intervenime ne prishjet e ndryshme qe ndollin ne jeten...
Eco Pelets DAJA Group
Eco Pelets DAJA Group
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ECO PELLETS DAJA Group është kompani prodhuese e peletit te drurit me teknologjine me te avancuar...
kujdestare ne zvicer
$400Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.mosha preferuar 40-50 vjet. nese jeni e sinqert dhe keni mirsjellje me femije mund te me kontaktoni ne...
KURSE TE GJUHES GJERMANE
KURSE TE GJUHES GJERMANE
$150Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Vijoni nivelet A1 dhe A2 duke shfrytezuar kete oferte verore!
Parket dhe Llaminat, mjeshter te specializuar
Parket dhe Llaminat, mjeshter te specializuar
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mjeshter me ekip te specializuar për ,montimin e Parketit , Gdhendjen e parketit ,montimin e Laminatit ,...
Parket dhe Llaminat, mjeshter te specializuar
Parket dhe Llaminat, mjeshter te specializuar
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mjeshter me ekip te specializuar për ,montimin e Parketit , Gdhendjen e parketit ,montimin e Laminatit ,...
Pastrim perfekt
Pastrim perfekt
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania jonë e pastrimit kryen këto punë:Pastrim gjeneral të shtëpive,banesave,lokaleve etj. Pastrojm...
kurse te gjuhës Gjermane
kurse te gjuhës Gjermane
$00Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla e gjuheve JUVI ofron kurset e gjuhës GJERMANE më cilësore ne vend Vetem ne grupe te vogla dhe...
Përkthime gjyqësore shqip-gjermanisht dhe anasjelltas
Përkthime gjyqësore shqip-gjermanisht dhe anasjelltas
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bëj përkthimin e të gjitha llojeve të dokumenteve prej gjermanisht-shqip dhe anasjelltas! Shpejt dhe me...
NIVELIZIM izolim TE DYSHEMEVE
NIVELIZIM izolim TE DYSHEMEVE
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ofrojm keto sherbime nivelizimin podrumave garazhave te shtepiave lokaleve banesave te ndryshme me qmime te...
IPTV për Shqipëtarët në Europë
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.IPTV Abonime te kanaleve 6 mujor dhe 1 vjeqar me qmim te volitshem ! Ofroj IPTV me kanale shqip: te...
Oferta financiare të menjëhershme dhe të vërtetë
Oferta financiare të menjëhershme dhe të vërtetë
$10Shërbime ProfesionaleMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.përshkrim Ne ofrojmë një të holla të vërtetë për njerëzit që me sinqeritet dhe ndershmëri...