Shpalljet për Shërbime Profesionale
perkthyes gjyqesor anglisht -shqip dhe anasjelltas
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.perkthyes Gjyqesor
Kerkoj kujdestare per femije dhe shtepi ne zvicer
Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje kujdestare per vajzen dy vjeqare dhe per shtepi. Ajo duhet te jete nga mosha 27-34 duhet te kete...
Dyer per garazha
Dyer per garazha
TjetërKastriot
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.AUTOMATIC DOORS Bënë shitjen, montimin dhe servisimin për DYER AUTOMATIKE PER GARAZHA. DYER AUTOMATIKE...
SHERBIME GJELBERIMI NE SHQIPERI
SHERBIME GJELBERIMI NE SHQIPERI
$200Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam profesionist ne fushen e gjelberimit-lulezimit te kopshteve private ,hoteleve,vilave dhe institucioneve...
Kosovo Detective
Kosovo Detective
$500TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– Detective Kosovo, janë Hetues të punësuar, profesionistë të specializuar, në mbikëqyrjen dhe...
Moler colors; Ngjyrosje, Rinovime etj..
Moler colors; Ngjyrosje, Rinovime etj..
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Moler profesionalist; Bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri, depove etj.....
Instalues i Ujit si dhe Sanitari
Instalues i Ujit si dhe Sanitari
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kryejm keto sherbime: Instalues i ujit Instalues i kanalizimit si dhe Sanitaris Kemi pervoj 25 vjecare ne...
Moler profesionalist, viber: +37744296933
Moler profesionalist, viber: +37744296933
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Moler profesionalist; Bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri, depove etj.....
Moler profesionalist viber: +37744296933 molertaha.tk
Moler profesionalist viber: +37744296933 molertaha.tk
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Moler profesionalist; Bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri, depove etj.....
Moler profesionalist viber: +37744296933 molertaha.tk
Moler profesionalist viber: +37744296933 molertaha.tk
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Moler profesionalist; Bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri, depove etj.....
JONI – PARKET
JONI – PARKET
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojme dhe Montojme te Gjitha Llojet e : Parketit dhe Grryerjen . Lminatit si dhe Riparimin e Tyre ....
JONI – PARKET 044 164 047
JONI – PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojme dhe Montojme te Gjitha Llojet e : Parketit dhe Grryerjen . Lminatit si dhe Riparimin e Tyre ....
Hetime Private – Detektiv Private
Hetime Private – Detektiv Private
$500TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– Për të kontrolluar besnikërinë dhe besimin, e partnerit tuaj, është e lehtë dhe e mundur....
Elektro City Prishtine
Elektro City Prishtine
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Elektro City Prishtine Elektro City ka nje ekip te specializuar i cili merr persiper cdo lloj instalimi...
Kurs per Klarinetë
Kurs per Klarinetë
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojmë mësime profesionale per Klarinetë për femijë dhe të rritur. Mësimi mbahet 2 herë në javë...
OFROJM PUN ME KRAN  DHE TRANSPORT 24h,,Këtë e bën vetë ”EUROSHPED1”Tel/044/049-169-673 ju mirpresim me gjith respektin…
OFROJM PUN ME KRAN DHE TRANSPORT 24h,,Këtë e bën vetë ”EUROSHPED1”Tel/044/049-169-673 ju mirpresim me gjith respektin…
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Euroshped1 ben transport dhe pun me kran Bejm transportin e kioskav-trafikav-barakav-shupave te ndryshme,...
OFROJM PUN ME KRAN  DHE TRANSPORT 24h,,Këtë e bën vetë \\\\\\\’\\\\\\\’EUROSHPED1\\\\\\\’\\\\\\\’Tel/044/049-169-673 ju mirpresim me gjith respektin…
OFROJM PUN ME KRAN DHE TRANSPORT 24h,,Këtë e bën vetë \\\\\\\’\\\\\\\’EUROSHPED1\\\\\\\’\\\\\\\’Tel/044/049-169-673 ju mirpresim me gjith respektin…
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Auto kran EUROSHPED1 AUTO BARTJE 24h NE GJITH TERRITORIN E KOSOVES… .BEJM TRANSPORTIN E...
OFROJM PUN ME KRAN  DHE TRANSPORT 24h,,Këtë e bën vetë ”EUROSHPED1”Tel/044/049-169-673 ju mirpresim me gjith respektin…
OFROJM PUN ME KRAN DHE TRANSPORT 24h,,Këtë e bën vetë ”EUROSHPED1”Tel/044/049-169-673 ju mirpresim me gjith respektin…
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Auto kran EUROSHPED1 AUTO BARTJE 24h NE GJITH TERRITORIN E KOSOVES… .BEJM TRANSPORTIN E...
Transport dhe shërbime me kran ‘EUROSHPED1’ JU MIRPRESIM TEL:/044/049-169-673
Transport dhe shërbime me kran ‘EUROSHPED1’ JU MIRPRESIM TEL:/044/049-169-673
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Auto kran EUROSHPED1 AUTO BARTJE 24h NE GJITH TERRITORIN E KOSOVES… .BEJM TRANSPORTIN E...
PrivateInvestigation (DetektivPrivate)
PrivateInvestigation (DetektivPrivate)
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne mund të ndihmojë lidhur me problemet që janë të vështira për të ndarë me dikë tjetër....