Shpalljet për Shërbime Profesionale
KURSE TË GJUHËS ANGLEZE & PËRKTHIME
KURSE TË GJUHËS ANGLEZE & PËRKTHIME
Kurse & MësimeMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kurse të gjuhës angleze për të gjitha moshat,profilet dhe nivelet. ✅ Kurse te rregullta ✅ Kurse...
Projekte per Legalizim te Objekteve
Projekte per Legalizim te Objekteve
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. PROJEKTE PER LEGALIZIM! Arhing ofron komplet pergatitjen e dokumentacionit per legalizimin e objektit tuaj...
SHEROJMI SEMUNDJET E NDRYSHME
SHEROJMI SEMUNDJET E NDRYSHME
$10Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Sherojmi semundjet e ndryshme nga keto:1. humbje peshe, 2lukthi.3 tensionin e gjakut, 4. dhimbje barkut,5....
Electro City Prishtine
Electro City Prishtine
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Elektro City ka nje ekip te specializuar i cili merr persiper cdo lloj instalimi elektrik, per nevoja...
JONI – PARKET
JONI – PARKET
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
Kerkoj pune si shofer
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj pune si shofer kam kat B C1.Kam pervoj pune 5 vjeqare.Qmimi sipas marrveshjes.
REALIZONI KTHIMIN E KONTRIBUTEVE NGA ZVICRA
$0000Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.REALIZONI KTHIMIN E KONTRIBUTEVE NGA ZVICRA , PER PUNTORËT QE KAN PUNUAR ME SHUM SE NJE VIT NE ZVICER
REALIZONI KTHIMIN E KONTRIBUTEVE NGA ZVICRA
$0000Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.REALIZONI KTHIMIN E KONTRIBUTEVE NGA ZVICRA , PER PUNTORËT QE KAN PUNUAR ME SHUM SE NJE VIT NE ZVICER
MOLER 0.50 m² kNAUF FASADA VIBER +37744271219
MOLER 0.50 m² kNAUF FASADA VIBER +37744271219
$1TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.FASADA KNAUF GLET LLAQE PUN ME DIZAJN ETJ > :>>> OFROJM NGJYROSJEN E...
REALIZONI KTHIMIN E KONTRIBUTEVE NGA ZVICRA , PER PUNTORËT QE KAN PUNUAR ME SHUM SE NJE VIT NE ZVICER
$0000Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.REALIZONI KTHIMIN E KONTRIBUTEVE NGA ZVICRA , PER PUNTORËT QE KAN PUNUAR ME SHUM SE NJE VIT NE ZVICER
REALIZONI KTHIMIN E KONTRIBUTEVE NGA ZVICRA , PER PUNTORËT QE KAN PUNUAR ME SHUM SE NJE VIT NE ZVICER
$0000Shërbime ProfesionaleMalishevë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.REALIZONI KTHIMIN E KONTRIBUTEVE NGA ZVICRA , PER PUNTORËT QE KAN PUNUAR ME SHUM SE NJE VIT NE ZVICER
Kurse GJERMANISHT,FRENGJISHT,ANGLISHT
Kurse GJERMANISHT,FRENGJISHT,ANGLISHT
$000Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla JUVI ofron kurse te gjuhes GJERMANE FRËNGE ANGLEZE kurse speciale per BASHKIM FAMILJAR ne Gjermani...
JONI PARKET 044 164 047
JONI PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe Montojm Te Gjitha Llojet e : Parketit Dhe Grryerjen. Laminatit si Dhe Riparimin e Tyre. Punimin...
perkthej turqisht – shqip, shqip turqisht
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kryej perkthimin dokumentave nga gjuha turke ne shqip ose nga shqipja ne turqisht, ne rast nevoje edhe si...
Furra per  pjekjen e picav
Furra per pjekjen e picav
Shërbime ProfesionaleMalishevë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm furra per pjekjen e piccav.
Detektiv Privat
Detektiv Privat
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Për me shumë na kontaktoni: [email protected]
Kurse GJERMANISHT 049580178 Frengjisht,Anglisht
Kurse GJERMANISHT 049580178 Frengjisht,Anglisht
$000Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla Juvi ofron kurse te gjuhës GJERMANE FRËNGE ANGLEZE Ligjëron vetem nje staf i shkolluar jashtê...
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....
JONI-PARKET 044 164 047
JONI-PARKET 044 164 047
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm dhe montojm te gjitha llojet e: Parketit dhe Grryerjen e tyre. Laminatit si dhe Riparimin e tyre....