Shpalljet për Shërbime Profesionale
LABORATORI MIKROBIOLOGJIK BIOKIMIK – JETA Bregu i Diellit  PR
LABORATORI MIKROBIOLOGJIK BIOKIMIK – JETA Bregu i Diellit PR
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LABORATORI MIKROBIOLOGJIK BIOKIMIK – JETA Bregu i Diellit Prishtinë. Diagnostifikimi më modern,...
REGJISTRIMI I WEB FAQES TUAJ NE INTERNET
REGJISTRIMI I WEB FAQES TUAJ NE INTERNET
$250TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.REGJISTRIMI I FAQES TUAJ TË INTERNETIT Të nderuar zonja dhe zotërinj,- NËSE JENI DUKE KËRKUAR NJË...
Shqip-English dhe anasjalltas, Shqip-Gjermanisht dhe anasjelltas.
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.I offer teaching lessons for foreign people who work and live in Kosova and want to learn Albanian. For...
kerkoj pun per perkujdesje per femij
Përkujdesje për FëmijëtPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam nga peja dhe kerkooj pun per perkjdesje per femije,sidhe mund ti ndihmoj per detyrat shkollore qe u...
ING – SERVIS
ING – SERVIS
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ING – SERVIS PRISHTINE -ELEKTRO INSTALIME -UJE INSTALIME -RIPARIME -BANJO KOMPLETE -TE GJITHA NE NII...
KURS PER ART FIGURATIV
KURS PER ART FIGURATIV
Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.M ATELE organizon kurse per piktur dhe vizatim ,mund te regjistrohen te gjithe ,femijet nga mosha 5...
ELEKRO INSTALUES
$0000Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejm elektro instalime edhe riparime te defekteve te mashinerive te ndryshme ne mbar kosoven. Bejm...
LABORATORI MIKROBIOLOGJIK BIOKIMIK JETA Prishtinë
LABORATORI MIKROBIOLOGJIK BIOKIMIK JETA Prishtinë
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.RISI! Diagnostifikimi më modern, gjithëpërfshirës dhe i saktë në Kosovë. Me apatarurën më moderne...
Perkthime nga perkthyese ligjore e gjuhes gjermane
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bej perkthime dokumetash dhe tekstesh te te gjitha llojeve nga perkthyes ligjore nga gjuha gjermane ne ate...
DYR DHE DRITARE NGA PLASTIKA E ALUMINI ME GARACJON 10 VJEQAR
DYR DHE DRITARE NGA PLASTIKA E ALUMINI ME GARACJON 10 VJEQAR
Shërbime ProfesionaleMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– MIR SE VINI TE ALBINI PLAST- Punon dyer dhe dritare nga plastika dhe alumini. me material te...
Ndermarja HORECA
Ndermarja HORECA
$00Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.HORECA është e njohur për servisimin dhe mirëmbajtjen e pajisjeve profesionale te Hoteleve Restoranteve...
Nivelizim (IBERCUK),Izolime,Suvatim,Fasad,Nxemje Qendërore
Nivelizim (IBERCUK),Izolime,Suvatim,Fasad,Nxemje Qendërore
Shërbime ProfesionaleFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Të gjitha këto shërbime i bëjm me matrial tonin si dhe pa matrial me 24 vjet provoj pune, 12 vite në...
Bëjme instalime te rrymes ,ujit dhe nxemjes qendrore
Instalime ElektrikeVushtrri
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bëjme instalime te rrymes ,ujit dhe nxemjes qendrore me qmime te volitshme tel. 044 238-781
KURS PER PERGADITJEN E PROVIMIT PRANUES NGA ARKITEKTURA
$50Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Filloi kursi PER PERGADITJEN E PROVIMIT PRANUES NGA ARKITEKTURA , kursi organizohet 2 here ne jave dhe...
Punojmi
Punojmi
$0000TjetërDrenas
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.W-Ndertimi Ne do të zgjidhim çdo problem rreth Banjos tuaj Përshkrim i sendit: Mirë se vini ne faqen...
Beje mbushjen e Tatimit (Steuererklärung)ne Zvicerr me çmim shume te volitshem
$30TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Vetem per 50 CHF beje mbushjen e Tatimit(STEUERERKLÄRUNG-ut) per Kantonin e Cyrihut(ZH). Per informata me...
Oferta
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Të nderuar, Ju njoftojmë se ofrojmë ndërmjetësime për përkthime (jemi përkthyes profesional...