Shpalljet për Shërbime Profesionale
ZYRE E PERKTHIMEVE TE GJUHEVE TE HUAJA
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.PERKTHEJME NE DHE NGA GJUHET E HUAJA, DOKUMENTE, ELABORATE, MATERIAL TE NDRYSHEM ME TEKST.
Kurse te gjuhes angleze dhe Gjermane
Kurse te gjuhes angleze dhe Gjermane
$10Shërbime ProfesionalePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHKOLLA E GJUHEVE TE HUAJA- FUTURE STEP Shkolla e gjuheve te huaja-Future step ofron kurse te gjuhes...
hjhvjhvhg,Ne ofrojmë para 100% me interes real të ulët
hjhvjhvhg,Ne ofrojmë para 100% me interes real të ulët
$100Shërbime ProfesionaleSkenderaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.A keni nevojë për shërbime financiare urgjente? Ne ofrojmë para të menjëhershme ose të gjitha llojet...
Paratë e vërteta të ofruara këtu me normë interesi prej 2%
Paratë e vërteta të ofruara këtu me normë interesi prej 2%
$1666Shërbime ProfesionaleVushtrri
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.A keni nevojë për shërbime financiare urgjente? Ne ofrojmë para të menjëhershme ose të gjitha llojet...
Saldues & Axhystator LILI – DPZ
Saldues & Axhystator LILI – DPZ
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Saldues & Axhystator LILI – DPZ – Sherbime Profesionale: Salldime profesionale,...
ELEKTRICIST
ELEKTRICIST
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bej istalimin dhe riparime elektrike nr tel,+38344756109
Pastrim
Pastrim
$30Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania private për pastrimin e banesave *AROMA* nga Prishtina kryen pastrimin e banesave (ambientet e...
Proffesinal Komptabilitet
Proffesinal Komptabilitet
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Administration & Buchhaltung ALIU Boj proffesional komptabilitet per persona privat dhe firma ne Kt....
isa elektronik
isa elektronik
Instalime ElektrikePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Elektro Instalues Isa Bën instalimin e rrymes elektrike në: -Objekte banimi -Ndertesa shumkatshe -Qendra...
Trajnim falas për Orientim në Karrierë
Trajnim falas për Orientim në Karrierë
TjetërGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Trajnim falas për Orientim në Karrierë Duke e ditur se sa i rëndësishëm është...
KENI NEVOJË PËR ASISTENCË FINANCIARE, OSE JU
KENI NEVOJË PËR ASISTENCË FINANCIARE, OSE JU
$6767Shërbime ProfesionaleSkenderaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.A jeni të frustruar në jetë? mendon se gjithçka është e humbur? Asnjë shpresë nga asnjë ku? E pra...
APLIKACIONE DHE PERKTHIME ANGLISHT
$00PërkthimeBesianë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.BEJ TERMINE ONLINE PER VIZA DHE APLIKACIONE E PERKTHIME NE ANGLISHT
Nivelizim te dyshemeve
Nivelizim te dyshemeve
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ofrojm keto sherbime izolimin me kondor nivelizimin ndertesav garazhave podrumave te shtepiave sigurojm...
Puntore shtepie Bebisiter
$500Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoi nje puntore per pune shtepie dhe kujdesje te nje fmiu 4 vjeqar. Puna gjendet ne Zvicer. Fjetja dhe...
Serbime Doganore , Agjencioni doganor Di-Bu
TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjencioni Doganor Di-Bu kryen sherbimet doganore me qmime te arsyeshme , gjindemi ne prizren tek terminali...
Detektiv Privat
Detektiv Privat
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– Detektivet Privat, janë Hetues të punësuar, profesionistë të specializuar, në mbikëqyrjen...
Kurse Gjermanisht
Kurse Gjermanisht
$00Kurse & MësimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla e gjuhëve JUVI nê Prishtine ofron kurse me cilesore be vend Gjuhe Gjermane- per te gjithe –...
Detective Private
Detective Private
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Detektiv Privat, me experienc dhe profesionaizem, per me shum info: [email protected]
Ftesë për trajnime falas në fushat e Ndërmarrësisë dhe Orientimit në Karierrë në Ferizaj dhe Gjilan
Ftesë për trajnime falas në fushat e Ndërmarrësisë dhe Orientimit në Karierrë në Ferizaj dhe Gjilan
$0.00TjetërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ADEC (Action for Development and Empowerment of Communities) në bashkëpunim me GIZ organizon trajnime...
Shërbime të kontabiliteti
Shërbime të kontabiliteti
Shërbime ProfesionalePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojme sherbimeve per biznese individuale, partneriteteve dhe kompanive te medha sh.p.k. -Shërbime të...