Shpalljet për Përkthime
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000PërkthimeShtime
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000PërkthimeMalishevë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000PërkthimeBesianë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000PërkthimeKaçanik
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
ZYRE E PERKTHIMEVE TE GJUHEVE TE HUAJA
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.PERKTHEJME NE DHE NGA GJUHET E HUAJA, DOKUMENTE, ELABORATE, MATERIAL TE NDRYSHEM ME TEKST.
APLIKACIONE DHE PERKTHIME ANGLISHT
$00PërkthimeBesianë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.BEJ TERMINE ONLINE PER VIZA DHE APLIKACIONE E PERKTHIME NE ANGLISHT
ZYRA E PËRKTHIMEVE (GJYQËSORE)
ZYRA E PËRKTHIMEVE (GJYQËSORE)
$00PërkthimePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ZYRA E PËRKTHIMEVE (GJYQËSORE) VETËM PËR PËRKTHIME NË ANGLISHT – SHQIP – 6 € PËR NJË FAQE...
Përkthime gjyqësore shqip-gjermanisht dhe anasjelltas
Përkthime gjyqësore shqip-gjermanisht dhe anasjelltas
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bëj përkthimin e të gjitha llojeve të dokumenteve prej gjermanisht-shqip dhe anasjelltas! Shpejt dhe me...
Përkthime juridike
Përkthime juridike
$10PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bëjmë përkthim të dokumenteve juridike dhe dokumenteve të ndryshme në gjuhët shqip – anglisht...
Perkthime Holandisht-Shqip-Holandisht
Perkthime Holandisht-Shqip-Holandisht
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Perkthejme Holandisht -Shqip dhe anasjelltas ,jemi perkthyes i autorizuar gjygjesor me seli ne Prishtine...
perkthyes gjyqesor anglisht -shqip dhe anasjelltas
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.perkthyes Gjyqesor
perkthej turqisht – shqip, shqip turqisht
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kryej perkthimin dokumentave nga gjuha turke ne shqip ose nga shqipja ne turqisht, ne rast nevoje edhe si...
ndermjetsime bisnisore ne turqi prkthime dhe shoqerime
$5PërkthimeGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.beje ndermjetsimin gjegjesisht perkthimin dhe shoqerimin e bisniseve kosove, maqedoni, turqi dhe anasjelltas
Perkthime dhe Kurse Gjermanisht, Frengjisht  049580178
Perkthime dhe Kurse Gjermanisht, Frengjisht 049580178
$000PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne shkollen JUVI perveq perkthimeve profesionale,gjyqesore i gjeni edhe kurset egjuheve te huaja gjuhe...
Ofrojme perkthime profesionale nga anglishtja dhe turqishtja ne shqip dhe anasjelltas
Ofrojme perkthime profesionale nga anglishtja dhe turqishtja ne shqip dhe anasjelltas
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.LULI-PRO TRANSLATIONS është një kompani e specializuar për përkthim dhe interpretim të teksteve,...
Perkthime ,gjuhe gjermane , gjuhe angleze , gjuhe shqipe
Perkthime ,gjuhe gjermane , gjuhe angleze , gjuhe shqipe
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Perkthime ,gjuhe gjermane , gjuhe angleze , gjuhe shqipe QMIMI I VOLITSHEM
Anglisht Gjermanisht Frengjisht
$00PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Perkthime gjyqesore anglisht. Gjermanisht. Shqip dhe anasjelltas si dhe frengjisht 049 580178
Përkthyes gjyqësor Gjermanisht-shqip
Përkthyes gjyqësor Gjermanisht-shqip
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bëj përkthimin e të gjitha llojeve të dokumenteve prej gjermanisht-shqip dhe anasjelltas! Shpejt dhe me...
Bej perkthime nga Gjuha Angleze ne gjuhen Shqipe dhe anasjelltas
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bej perkthime nga Gjuha Angleze ne gjuhen Shqipe dhe anasjelltas, gjitheashtu edhe nga gjuha Serbe
Beje perkthime profesionale nga gjuha angleze dhe serbe ne gjuhen shqipe dhe anasjelltas
$5PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Beje perkthime profesionale nga gjuha angleze dhe serbe ne gjuhen shqipe dhe anasjelltas. Cmimi 5 E per faqe