Shpalljet për Përkthime
Perkthime nga perkthyese ligjore e gjuhes gjermane
PërkthimePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bej perkthime dokumetash dhe tekstesh te te gjitha llojeve nga perkthyes ligjore nga gjuha gjermane ne ate...