Shpalljet për Përkujdesje për Fëmijët

Për kërkesat tuaja të huasë ndërmjet private dhe profesionale

Për kërkesat tuaja të huasë ndërmjet private dhe profesionale

€1000Përkujdesje për FëmijëtMitrovicë

Ne jemi duke bashkëpunuar me Bankën Ndërkombëtare Franceze Hsbc që na shërben në drejtim të rrymës për të kredituar klientin tonë. Kontrata e kredisë është nënshkruar nga...

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€60000000Përkujdesje për FëmijëtBesianë

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€60000000Përkujdesje për FëmijëtTherandë

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€60000000Përkujdesje për FëmijëtKaçanik

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€60000000Përkujdesje për FëmijëtSharr

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€60000000Përkujdesje për FëmijëtBesianë

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

Ofroj kredi e financimi garantuar 100%

€60000000Përkujdesje për FëmijëtSharr

Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000 euro me një interes të vogël prej 2%. Kontaktoni me mua nga këto të...

Puntore shtepie Bebisiter

€500Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoi nje puntore per pune shtepie dhe kujdesje te nje fmiu 4 vjeqar. Puna gjendet ne...

kujdestare ne zvicer

€400Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.mosha preferuar 40-50 vjet. nese jeni e sinqert dhe keni mirsjellje me femije mund te me...

Perkujdesje per femije

Përkujdesje për FëmijëtGjilan

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme nje kujdestare femijesh /ndihmese shtepiake per kujdesin,kryerjen e puneve te...

PRAKTIKANTE

€50Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kopshti “AMA” kerkon studente per mbajtjen e praktikes . Kushtet qe duhet ti plotesoje...

Kerkohet nje Kujdestare ne SVIZERR

€500Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkohet nje Kujdestare per 3 fmij ne SVIZERR. Per ma shum informata lajmrohu ne Viber ose...

Lodra, Trambolina,KENDE Femijesh, Labirinte…

Lodra, Trambolina,KENDE Femijesh, Labirinte…

Përkujdesje për FëmijëtGjakovë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MSA Company-SHKUP, nga Maqedonia, prodhon lojëra me cilësi të lartë dhe me kualitet të...

Kerkoj kujdestare per femije dhe shtepi ne zvicer

Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje kujdestare per vajzen dy vjeqare dhe per shtepi. Ajo duhet te jete nga mosha...

Kerkoje kujdestare per dy femije

€150Përkujdesje për FëmijëtF. Kosovë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoje kujdestare per dy binjake 8 muajsh. Gjendemi ne fushe Kosove mrapa shkolles Mihail...

Kerkoj pune si Kujdestare per Femij apo per pune te Shtepise per Zvicer

Përkujdesje për FëmijëtFerizaj

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam Studente, me pasaport te Kosoves, kam nevoje per punesim jasht shteti .. gjegjesisht ne...

Ofroj pune per Mirembajtje te baneses, 2 here ne jave

€80Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje person per mirembajtjen e baneses dy dhomeshe, dy here ne jave. Rroga mujore 80...

Kerkoj nnje puntore per pastrimin e baneses tre here ne javë

Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Puntorja duhet te jete familjare ,mosha 35-40 vjeqare pagesa sipas marveshjes

kerkojmë Kujdestare për Fëmijë

Përkujdesje për FëmijëtPejë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkojmë Kujdestare për dy Vajzat tona të moshës dy vjeç dhe pesë muaj.Jetojmë ne...

Kerkoj kujdestare per nje te moshuar dhe mirmbajtese per banes

€170Përkujdesje për FëmijëtPrishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.orari i punes prej ores 8-17