Shpalljet për Përkujdesje për Fëmijët
kerkoj pun per perkujdesje per femij
Përkujdesje për FëmijëtPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam nga peja dhe kerkooj pun per perkjdesje per femije,sidhe mund ti ndihmoj per detyrat shkollore qe u...