Shpalljet për Tjetër
MOLER 0.50 m²
MOLER 0.50 m²
$0.50TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm sherbime te molerit:Ngjyrosje me polikolor ne mënyr profesionale pa pikur dyshemen apo mobilet...
MOLER 0.50 m²
MOLER 0.50 m²
$0.50TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.OFROJM NGJYROSJEN E BANESAVE,SHTËPIJAVE,LOKAVE,ZYREVE DHE DEPOVE ETJ. KEMI PËRVOJ PUNE MBI 20 VJET NË...
MOLER 0.50 m² FASADA LLAQE ETJ.
MOLER 0.50 m² FASADA LLAQE ETJ.
$0.50TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.OFERT SPECIALE PËR NGJYROSJE OFROJM SHËRBIME PËR NGJYROSJEN E MUREVE TË BANESAV ,SHTËPIJAV ,LOKALEV...
MOLER NGJYROSJE 0.50 m²
MOLER NGJYROSJE 0.50 m²
$0.50TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.OFERT SPECIALE PËR NGJYROSJE OFROJM SHËRBIME PËR NGJYROSJEN E MUREVE TË BANESAV ,SHTËPIJAV ,LOKALEV...
Kompania e Pastrimit “KRISTALI ”
Kompania e Pastrimit “KRISTALI ”
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania e pastrimit \\\\\\\\\\\\\\\”KRISTALI\\\\\\\\\\\\\\\” Kryejme keto pune : * Pastrimin e...
MOLER FASADA KNAUF LLAQE
MOLER FASADA KNAUF LLAQE
$0.50TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.OFERT SPECIALE PËR NGJYROSJE OFROJM SHËRBIME PËR NGJYROSJEN E MUREVE TË BANESAV ,SHTËPIJAV ,LOKALEV...
MOLER NGJYRISJE 0.50m²
MOLER NGJYRISJE 0.50m²
$0.50TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.OFERT SPECIALE PËR NGJYROSJE OFROJM SHËRBIME PËR NGJYROSJEN E MUREVE TË BANESAV ,SHTËPIJAV ,LOKALEV...
NGJYROSJE MOLER 0.50 m²
NGJYROSJE MOLER 0.50 m²
$0.50TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.OFERT SPECIALE PËR NGJYROSJE OFROJM SHËRBIME PËR NGJYROSJEN E MUREVE TË BANESAV ,SHTËPIJAV ,LOKALEV...
Bejme Termina Online Ne Ambasaden ITALIANE Dhe GJERMANE
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.BEJME TERMINA PER AMBASADEN GJERMANE Dhe ITALIANE NE PRISHTINE KONTAKT-049273188 Viber-049273188 GJINDEMI...
Construction Metal tre -Sera
Construction Metal tre -Sera
TjetërDrenas
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punojm sera te ndryshme sipas porosise prej 1-50 ari. Qmimi sipas marreveshjes. Per me shume koontakto:...
MOLER 0.50 m²
MOLER 0.50 m²
$0.50TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. OFERT SPECIALE PËR NGJYROSJE OFROJM SHËRBIME PËR NGJYROSJEN E MUREVE TË BANESAV ,SHTËPIJAV ,LOKALEV...
Kerkoj viz 3 muj 1 vjeqare veq me shetit per qef
$1800TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje viz me ble veq me dal Me shetit sen tjeter spo kam nerva mu mar me ambasada ane kne per Mess...
Fizioterapia
Fizioterapia
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Me qmimin e njejte sikur ne klinika , trajtojme pacientet te cilet kane nevoje per fizioterapi , ne...
Agjensioni turistik Albkos Travel me seli në Zvicerr ju ofron këto sherbime:
Agjensioni turistik Albkos Travel me seli në Zvicerr ju ofron këto sherbime:
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– Aranzhmane turistike në ter botën – Bileta udhtimi me Avion, Traget dhe Autobus nga Kosova...
Fizioterapia në shtëpinë tuaj
Fizioterapia në shtëpinë tuaj
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Fizioterapia në shtëpinë tuaj me qmim të volitshëm
gati në 72 orë
gati në 72 orë
$120TjetërMalishevë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.gati në 72 orë Ne jemi në shërbimin tuaj për aplikimet tuaja të gatshme për çdo individ privat në...
Fizioterapia ne shtepine tuaj
Fizioterapia ne shtepine tuaj
$15TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Fizioterapia ne shtepine tuaj me qmim te volitshem .
Inox Profil
Inox Profil
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Inox Profil – Bejme konstruksione te shkalleve dhe gilinderave nga Inoxi (Rostfrei) si dhe sende me...
Kerkoj puntore per pastrimin e baneses 3 here ne jave
$10TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MOSHA -35-40 VJEQARE -JO DUHANPIRSE ME PERVOJE PUNE 10E -DITA
Peshore Elektronike te Gjitha Llojeve IS&KAM COMPANY
Peshore Elektronike te Gjitha Llojeve IS&KAM COMPANY
TjetërF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.INSTALIM, SERVISIM, KALAUDIM, AUTOMATIZIM, MODERNIZIM PER TE GJITHA LLOJET E PESHOREVE Kompania e Peshoreve...