Shpalljet për Tjetër
Beauty Salon “Mimi”Ferizaj Lirime Sezonale
TjetërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.*SHERBIMET E FLOKEVE DHE GRIMIT Prerja Fenerim Fenerim Natyral Dredhja e Flokeve Ngjyrosje Shatir Minivall...
Fizioterapi ne shtepine tuaj
Fizioterapi ne shtepine tuaj
$20TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Fizioterapi ne shtepine tuaj
Perkujdesje per te moshuar
$300TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojmë Perkujdesje per një të moshuar ne Pejë. Orari i punës (08:00 – 18:00) apo sipas...
Njeriu kuron ( kshillon ) All – llahu i madherishm sheron !
Njeriu kuron ( kshillon ) All – llahu i madherishm sheron !
$0.00TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Vetem per dashurine ndaj Allahut subhanehu ue te’ala! “Sikur ta njohim Allahun ashtu si duhet, me emrat...
Xhirime Profesionale kamera ne te gjithe Kosoven
Xhirime Profesionale kamera ne te gjithe Kosoven
$99TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.044 580 720 Oferta speciale me çmime të volitshme. Xhirime Profesionale me 1,2,3 apo4 kamera ne te gjithe...
Niti Design Reklama
Niti Design Reklama
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejm te gjitha llojet e reklamave duke filluar nga ato 2D te thjeshta deri te ato 3D te ndryshme.me lloje...
Kopshtaria “ARDI GARDEN”
Kopshtaria “ARDI GARDEN”
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ndërmarrje shërbyese e specializuar për rregullimin dhe mirëmbajtjen e kopshteve ofron kryerjen e...
Web zhvillim, domain&hosting
Web zhvillim, domain&hosting
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.QELLIMI YNE ESHTE TI NDIHMOJME KLIENTET TANE TE KOMUNIKOJNE ME AUDIENCEN NE MENYRE SA ME EFEKTIVE DHE TE...
dyer te hekurit
dyer te hekurit
$320TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Dyert e hekurit me dimension 4 metra te gjera me 2.30 metra te gata . ngjyra metalike 1 vit te...
OFROJ DIPLOMEN E FAKULTETIT PER LICENCE
$200TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.OFROJ DIPLOMEN E FAKULTETIT TE INXHINIERISE MEKANIKE (MAKINERISE) TE KRYER PRAN FAKULTETIT “FAKULTET...
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV  TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE  SHKALLEVE  LYRJEN E SHTEPIJAV
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE SHKALLEVE LYRJEN E SHTEPIJAV
TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.FIRMA GASHI NE SELI NE ANCONA TE ITALIS SI DHE NE TER KOSOVEN BEJM RREGULLIMIN E OBORREVE ME KUBZA KOCKA...
Ngjyrosi Banes shtepi
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ngjyrosi banesa shtepi ne menyre profesionale kam punuar ne norvegji dhe kanade me profesion te...
Taxi
$100TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Udhetime ne Shqiperit . Tiran, Durres , Shengjin , Velipoj vetem per 100 euro .
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV  TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE  SHKALLEVE  LYRJEN E SHTEPIJAV
BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREV PARQEV TRETUARE ME KOCKA KUBZA BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE SHKALLEVE LYRJEN E SHTEPIJAV
$4TjetërMalishevë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.FIRMA GASHI NE SELI NE KOSOVE DHE NE ITALI KRYEN KETO PUN NDERTIMTARIJE BEJM RREGULLIMIN E...
KANGJELLA ALUMINI
KANGJELLA ALUMINI
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Railing sh.p.k., distributor i Pespa & Albania Alumin, ofron gamen e saj me te re ne produkte kangjelle...
mjekesi alternative
$5TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Sherojm me anen e rukjeve kuranore, stresin,dhimbjet ne lukth,kur ne shtepit tuaja nuk shkon mbare asnje...
Pune me saldime te metalit
TjetërPejë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj sherbime te ndryshme nga metali, si: Dyer, dritare, rrethoja te ndryshme dhe qfardo lloj sherbimi...
Njeriu kuron ( kshillon ) All – llahu i madherishm sheron !
Njeriu kuron ( kshillon ) All – llahu i madherishm sheron !
$0.00TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Vetem per dashurine ndaj Allahut subhanehu ue te’ala! “Sikur ta njohim Allahun ashtu si duhet,...
Laguna TAXI – vetem me porosi
Laguna TAXI – vetem me porosi
$20TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Laguna TAXI – vetem me Porosi Mob: 044/655 633 ; 044/876 668 Email: [email protected]
CV ne Gjuhen Shqipe dhe Angleze
TjetërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershendetje , Ne qoftese keni nevoje per pergatitjen e aplikacioneve per ambasade Amerikane , per te...