Shpalljet për Industri & Makineri
MASINA ZA PROIZVODSTVO NA EUROKREM
$3200Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.PRODAJE SE MASINA ZA PROIZVODNJU EUROKREM SA KAPACITETOM OD 200KG.JACINA MOTORREDUKTORA 5,5 KW. MASINA SE...
FIRE WOOD PROCESORS/LINIJA ZA REZANJE I CEPANJE OGREVNOG DRVETA
FIRE WOOD PROCESORS/LINIJA ZA REZANJE I CEPANJE OGREVNOG DRVETA
$10Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ovlasceni agent nudi nove linije za rezanje i cepanje ogrevnog drveta sa kapacitetom do 15...
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
SHTYLLA ITALIANE
SHTYLLA ITALIANE
Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.BEJM SHITJEN E SHTYLLAVE TE REJA TE ITALIS 2 METRA KUR TE HAPEN DERI 3.60M.VETEM ME POROSI ME KUALITET TE...
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
MAQINA PER KESE PLASTIKE
Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MAKINERIA E RE KOMPLETE DUKE FILLUAR NGA EXTRUDERI FLEKSI PRESA PRESA PER DORZA MULLIRI DHE ANGLOMERI
MAQINA PER PLASTIK
Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet urgjent komplet linja per prodhimin e keseve te najlonit
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
Industri & MakineriF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
Paisjet per prodhim te akullores
Paisjet per prodhim te akullores
$6000Industri & MakineriFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten komplet makinat me paisje dhe materjal per prodhimin e akulloreve CARPIGIANI, (dmth. Pasterilizatori...
shes Kontinjeri per pun
shes Kontinjeri per pun
$1800Industri & MakineriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kontinieri sherben per zyre ne vend te punes mund ta shihni ne foto
shes betonjerken 13 te kubikit
shes betonjerken 13 te kubikit
$3000Industri & MakineriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.betonjerka eshte me trak mund ta shihni ne foto
shes maqinat per prodhimin e gypave te betonit
$34000Industri & MakineriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.maqinat per prodhimin e gypave te betonit jan te perdorura prej fi 300 deri fi 1000 gjithashtu hyn edhe...
Ntsh Berisha ofron .: Plastifikimin e metalit , rrethoja te oborreve, gilindera te shkallve
Ntsh Berisha ofron .: Plastifikimin e metalit , rrethoja te oborreve, gilindera te shkallve
Industri & MakineriGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ntsh Berishaofron. Plastifikimin e metalit, rrethoja te oborreve,gilindera te shkallve dhe te ballkonave ....
Shes FotoKopijen Dhe Maqinen e Kafes
Industri & MakineriGjilan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes FotoKopjen dhe Maqinen e Kafes Per Pjekjen e kafes ne gjendje te rregull nr tele: 045-370-383
shes betonjerken 13 te kubikit
shes betonjerken 13 te kubikit
$3000Industri & MakineriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.betonjerka eshte ne menyr elektrike trefaz 13 te kubikit ne minut mund ta shihni ne foto
shes maqinat per prodhimin e gypave te betonit
Industri & MakineriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes maqinat per prodhim te gypave te betonit te te gjitha dimenzionet me marrveshje mund te na kontaktoni...
shes Kontinjeri per pun
Industri & MakineriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kontinjeri eshte per pun eshte ne vend te zyres eshte shum i mir mundeni me na kontakru ne tel