Shpalljet për Libra
Shes matrialin shkollor dhe administrative (librarin)
LibraPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes matrialin shkollor dhe administrative pasi kam mbyllur librarin. Cmimi me marrveshje
Shitet koleksioni i librave per femije
Shitet koleksioni i librave per femije
$36LibraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shesim koleksionin e 12 librave për fëmijë nga Mary Pope Osborne: 1.Delfinët në të gdhirë 2.Baticë...
Shes libra te klases XII
Shes libra te klases XII
LibraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes libra te klases XII. Librat jane SHUME te ruajtur, te drejtimit shkenca natyrore. Info per cmim...
Shes libra te klases XII
Shes libra te klases XII
LibraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes libra te klases XII, te drejtimit shkenca natyrore. Librat jane SHUME te ruajtur. Jane 12 libra. INFO...
Shes libra te klases X, XI dhe XII
Shes libra te klases X, XI dhe XII
LibraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes libra te klases X, XI dhe XII . Librat jane te drejtimit shkenca natyrore. Jane SHUME te ruajtur. Info...
Shes libra te klases X, XI dhe XII
Shes libra te klases X, XI dhe XII
LibraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes libra te klases X, XI dhe XII . Librat jane te drejtimit te shkencave natyrore. Jane SHUME te ruajtur....
Shitet libri i Justin Bieber First step 2 forever my story
Shitet libri i Justin Bieber First step 2 forever my story
$20LibraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shitet libri i justin bieber eshte ne gjendje te re ka ardhur nga amerika
V L E R A  –  Revistë për Familje dhe Shoqëri
V L E R A – Revistë për Familje dhe Shoqëri
$0.5LibraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.V L E R A – Revistë për Familje dhe Shoqëri Revista Vlera gjendet në të gjitha kiosqet qendrore...
Shpartallimi…
Shpartallimi…
LibraPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Libër ( afro 130 faqe ) mjaft argëtues, me tregime erotike shqiptare. Vetëm për lexues që kanë...
Botimet Laholli
Botimet Laholli
LibraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shënim i shkurtër për të interesuarit: Është brenda logjikës së aktivitetit tonë, që të...
Jap disa Libra Falas
$00LibraMitrovicë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jap Librin C++ ne gjuhen shqipe, dhe librin Java po ashtu ne gjuhen shqipe Falas. Per informata me te...
Shkarko e-book
Shkarko e-book
$3LibraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Libri i mirenjohur ne internet, romani “Endrrat e thyera” i Erion Selmanit, tani mund ta...
Doli ne shitje libri “Kurre mos u dorezo”
Doli ne shitje libri “Kurre mos u dorezo”
$3LibraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Doli ne shitje libri me poezi i autores Edita Malazogu, me titull “Kurre mos u dorezo”. Ky liber...
30 libra
$50LibraPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 30 Libra te llojeve te ndryshme.